Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2021. 20:06h.

Batet acata al final la sentència del Suprem

Retira l'escó al diputat de Podem Alberto Rodríguez

Batet acata al final la sentència del Suprem

La presidenta de Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha executat la sentència de Tribunal Suprem contra el diputat d'Unides Podemos Alberto Rodríguez i li ha comunicat la retirada del seu escó. D'aquesta manera, acata la decisió de l'Alt Tribunal.

El Tribunal Suprem havia exigit a Batet que executi la sentència contra el diputat de Podemos Alberto Rodríguez, ja que no hi havia errors en aquesta i que procedeix a executar la inhabilitació perquè així ho exigeix la llei quan s'imposa una pena de presó.

Meritxell Batet va demanar aquest dijous un aclariment a l'Alt Tribunal davant les demandes de Podemos i l'informe jurídic de la Cambra Baixa sobre la inhabilitació del diputat, després del requeriment que li ha remès el Tribunal Suprem perquè li anunciï la data en la qual se li retiraria la seva acta.

La condemna de presó de 45 dies pel diputat de Podemos Alberto Rodríguez ha estat substituïda per una multa només a efectes d'execució, ja que la condemna l'obliga a deixar el seu escó al Congrés.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hector, Barcelona, 22/10/2021 - 21:43

Cada vez se parece mas el Congreso al Parlament de Cataluña.

#2 David, FOLGUEROLES, 22/10/2021 - 14:24

Y de paso a ver si es posible retirar a esta elementa de la vida pública...y privada.

#1 no soy nadie, barcelona, 22/10/2021 - 14:23

Esto es IMPRESENTABLE y los sociatas ya ni llevan los pantalones al congreso, para ganar tiempo