Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2018. 09:56h.

Batet adverteix que la unilateralitat "no porta enlloc"

La ministra assegura que "hi ha solucions possibles dins del marc de l’Estat de dret"

Batet adverteix que la unilateralitat "no porta enlloc"

La ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha advertit l'independentisme que "s'ha d'assumir que la via de la unilateralitat, la via de la desobediència, la via de saltar-se les lleis, no porta enlloc".

"Ja ho hem provat. No només es va aconseguir no anar enlloc sinó que va produir mal. Per tant, hem de caminar cap a una altra banda. Hi ha solucions possible dins del marc de l’Estat de dret", ha assegurat.

Batet s'ha referit també als presos i ha assenyalat que "és veritat que hi ha una via judicial oberta, però nosaltres com a govern poc podem fer. Els fiscals poden replantejar-se les coses en qualsevol moment, però això es una decisió seva no del govern"

També ha recordat que "l'acció exterior del Govern de la Generalitat està permesa, Catalunya ha tingut delegacions, només cal complir el marc legal". Finalment ha assenyalat que "entre els objectius dels dos governs hi ha molt camí per fer: derogar la llei mordassa, recuperar la justícia universal, aplicar una política d'immigració...".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 23/07/2018 - 12:29

Si Batet,porta al trullo donde deben estar todos estos.

#2 Protágoras, bcn.España, 23/07/2018 - 11:40

La única solución es desmontar el régimen de discriminación étnica (con la inmersión como Caballo de Troya) e impedir que los catalanes hispanohablante (55%) sigan siendo asimilados. Escuelas en español (como en la República) y rotulación y empleos de las dos lenguas en todos los ámbitos públicos empezando por TV3.

#1 Jaume, Barcelona, 23/07/2018 - 10:36

Aquests aires de tolerància que son el preu pel vot de la moció de censura. Amb els sediciosos no hi ha tracte honest ni lleial, ells s'han proposat fer una destrosa total de Catalunya i si desde l'Estat no es practica la mà dura no hi haurà solució. Al final tornar al 155 serà l'unica opció viable i eficaç i la Batet ho sap perque coneix el