Publicitat
Política · 10 de Maig de 2022. 22:36h.

Batet cau de la direcció de Junts

El vicepresident Jordi Puigneró tampoc hi és

Batet cau de la direcció de Junts

La candidatura per a la nova direcció de Junts, que encapçalen Laura Borràs i Jordi Turull, presenta algunes absències sonades com ara les de l’actual portaveu parlamentari, Albert Batet, i també la de l’actual vicepresident del Govern, Jordi Puigneró.

A més de Borràs i Turull, la candidatura presentada inclou els següents noms: Josep Rius, Aurora Madaula, Francesc de Dalmases i Anna Erra (vicepresidències), David Torrents (secretari d’organització), Teresa Pallarès (secretari de finances).

La resta de membres de l'Executiva seran: Jaume Alonso-Cuevillas, Damià Calvet, Joan Canadell, Cristina Casol, Montserat Caupena, Violant Cervera, Jordi Fàbrega, Glòria Freixa, Gemma Geis, Montserrat Girbau, Jaume Giró, Marta Madrenas, Toni Morral, Míriam Nogueras, David Saldoni, Mònica Sales, Miquel Sàmper, Aleix Sarri, Ester Vallès i Salvador Vergés.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Arnat, Barcelona, 11/05/2022 - 15:49

Ara li treuràn l'escolta que l'acompanyava fins i tot al barber? Pobret, el dia que vaig creuar-me amb ell al carrer li vaig etzivar una mirada fulminant i el noi va abaixar la vista atemorit i va retrocedir cap el que li feia d'escolta...Ell que es fa el propetent al Parlamentet i xulejava a tvres, resulta que es un covard i ara el fan plegar

#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 11/05/2022 - 13:18

¿Y qué harán con el rústico?

#4 Joan, BCN, 11/05/2022 - 11:59

Vinga nano, a tornar a la caverna d'on vas sortir. Ah! I aprèn a parlar català correctament.

#2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/05/2022 - 08:22

Pobre familia Batet. Pensaban que ya habían conseguido colocar al hijo tontito a base de prebendas, y ahora resulta que se lo quieren devolver con un lacito. No somos nadie.

#1 happy, esplugues, 11/05/2022 - 07:46

cada vez más esto parece una piara de cerdos chapoteando en una charca. Me admira q aún les vote tanto nacionalista, supongo q en un proceso de inmolación colectiva al q quieren arrastrar al resto de catalanes.

#1.1 Marc de Vich, Vich, 11/05/2022 - 10:57

Viven en un mundo irreal, a base de nuestro dinero, que gastan en sus amigos y cositas, y llevan así desde la transición, incluso siglos antes Sólo si tuviesen que devolver los que les dieron los Borbones, desde Felipe V, comercio global, real de a 8, puertos francos, no tendrían dinero para pagarlo, como los USA por su independencia, que pagamos