Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2019. 22:05h.

Batusses entre indepes

Míriam Nogueras titlla Rufián de "miserable"

Batusses entre indepes

La diputada de JxCat al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, ha titllat de "miserable" i "immoral" la comparació que ha fet el portaveu d'ERC al Congrés Gabriel Rufián entre un desnonament dut a terme pels Mossos i l'actuació de la Policia Nacional l'1-O en una piulada.

"Comparar els Mossos amb l'atac de la policia espanyola durant el referèndum no només és injust, sinó que fer-ho per pur càlcul electoral és immoral i miserable" ha escrit Nogueras, incorporant l'etiqueta "Graciasporlosvotosacambiodenada". La diputada ha afegit al missatge la frase "Visca Catalunya Lliure" i recordant que "els Mossos actuen sota les ordres de jutges".

lafoto8.jpg

Gabriel Rufián ha fet una piulada comparant ambdues actuacions després que es fes públic un vídeo d'una intervenció dels Mossos en un desnonament a Barcelona. "No hi ha res que diferenciï un mosso rebentant la porta d'una família per un desnonament a un Policia Nacional rebentant la porta d'un col·legi electoral per una urna. No hi ha pàtria que valgui si tracta així a la seva gent. Buch hauria de donar explicacions en seu parlamentària ja" ha escrit el líder d'Esquerra al Congrés.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#28 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAR que NO VOTARA EL 10-N , GABRIEL RUFIAN ES UN ANTI-INDEPENDENTISTA ANTI-CATALÀ METIDO EN E.R.C. PER JUNQUERAS ES UN ESPAÑ, 13/10/2019 - 02:15

NO Me insulteu a GABRIEL RUFIAN El fara un GRAN SERVICIO A ESPAÑA .Si el solo se cargara a E.R.C. i va per bon cami ara fara molt de E.R.C. Votin a LA CUP EL 10-N .Si no nomes cal esperar poc dias .Cada vegada que parli Gabriel Rufian el Pijo Andaluz . Que no es INDEPENDENTISTA ni creu en LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA ..

#26 Albert, BCN, 11/10/2019 - 17:26

Crsipetes crispetes

#25 Joan, Barcelona, 11/10/2019 - 12:59

Con que odio hablan cuando alguien se sale de la línea oficial o les lleva la contraria.

#24 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 11/10/2019 - 12:27

"Los mossos actuen sota les ordres de jutges", la Mula Francis dixit. ¡Qué cosas, lo mismo que la GC el 1-O y lleváis dos años rebuznando! En cuanto al Metternich de Santako, en su actual pose de moderación transparentemente falsa, a Dios pone por testigo de que no volverá a pasar hambre. Els xurros amb xocolata seran sempre nostres!

#23 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 11/10/2019 - 12:22

Siempre que veo el careto de esta individua, me recuerda a un elfo sacado del Señor de los Anillos. Con una diferencia, ésta forma parte del ejercito de las tinieblas amarillas y lleva un orko en su interior...

Por lo demás, si se pegan entre ellos... ¡¡¡más palomitas...!!!.