Política · 27 de Juny de 2019. 08:52h.

Bea Talegón fa ara la pilota a Arnaldo Otegi

Diu que ha estat "immens" en la seva entrevista a TVE

Bea Talegón fa ara la pilota a Arnaldo Otegi

La periodista Bea Talegón, a twitter, ha elogiat Arnaldo Otegi després de l'entrevista que aquest ha concedit a TVE. Bea Talegón considera que el líder abertzale ha estat "immens" durant l'esmentada entrevista i ha demostrat ser "un home de pau" que fa "molta falta" a la societat.

"Immens @ArnaldoOtegi Tant de bo et veiem més i puguis explicar-li a tothom sobre totes les víctimes i sobre tots els botxins. Que falta ens fa. Una abraçada forta i gràcies per ser un home de pau i demòcrata. A tots ens cal desmuntar els falsos relats", ha escrit a la xarxa.

Durant aquesta entrevista el coordinador de la coalició abertzale EH Bildu, ha evitat condemnar ETA en considerar que per a ell és més important "haver contribuït al final de la violència armada". També ha evitat demanar perdó a les víctimes i titllar de "terrorisme" la violència etarra.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#35 FORA CARUTES, Barcelona, 28/06/2019 - 09:15

Se lo veo força el llautonet

https://es.yahoo.com/noticias/risto-mejide-mentira-responde-tuit-115525359.html

Ha quedat prou retratada

#34 A., Barcelona, 28/06/2019 - 07:22

Durante la entrevista, Otegi fue fiel a sí mismo cuando explicó en una sola frase el motivo por el que ETA dejó de matar: “Nuestra estrategia política ya no necesitaba la violencia armada para conseguir sus objetivos”. Moral? Ètica? Principis? NOOOOO! Van deixar de matar per ESTRATEGIA. És un terrorista en excedència.

#33 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/06/2019 - 17:50

Esta chica, de profesión pelota, le haría la pelota hasta al mismísimo Josef Mengele si viese posibilidad de sacar pasta o privilegios.

#32 Calvet, Sant Joan Despi, 27/06/2019 - 17:00

Bona tarde. Hay que ver lo que tienen que hacer algunos por la pasta y la fama. El oficio de periodista esta complicada (como otros muchos) y hay gente inteligente a espuertas que se mal gana la vida. Hay que tener la miseria moral y la bajeza de Bea para hacerse un hueco en el estrellato. Una miserable.

#31 Cris, Barcelona , 27/06/2019 - 14:53

Está mujer ya no sabe que hacer para llamar la atención y que se hable de ella