Publicitat
Política · 11 de Juny de 2010. 10:01h.

Benach creu que el referèndum "té molta força"

"Arribem a un nivell que no s'havia arribat mai, el procés no té marxa enrere"

Benach creu que el referèndum "té molta força"

Benach, amb Bono, en una imatge d'arxiu

El president del Parlament, Ernest Benach, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que "si el ple del Parlament vota a favor d'aquest referèndum per la independència, té molt de sentit i molta força. Arribem a un nivell que no s'havia arribat mai. El procés no té marxa enrere. Per primera vegada se sustenta jurídicament".

En referència a l'Estatut, el president de la cambra ha augurat que "la sentència serà abans de les eleccions. Si és com ens expliquen, mare de Déu senyor, posem-nos les mans al cap".

D'altra banda, també ha deixat clar que "estic radicalment en contra del burka. Em sembla una autèntica barbaritat que, a aquestes alçades històriques al nostre país, algú se'l pugui posar". Tot i això, ha considerat que la seva presència "és minoritària" i ha considerat que en aquests moments "no és un problema".

Pel que fa a la comissió d'investigació, ha lamentat que "no deixa de ser un procés curiós que, quan el Parlament constitueix una comissió d'investigació, es produeixi aquesta reacció".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Martín Martínez Mart, Barcelona, 13/06/2010 - 21:09

Té força?. Si, en un àmbit molt reduït.. Té base jurídica? La base que li dona la Llei de Consultes, que diu que aquestes han d'estar dins de l'àmbit de les Competències de la G. Té sentit? El que li dona la seva força i la seva base jurídica.

#6 Ramon, Barcelona, 12/06/2010 - 13:13

Voleu fer el favor de no ficar-vos amb el pobre KROPOTKIN? Per una vegada que no insulta i es limita al típic jua jua jua... Està millorant la seva urbanitat. L'ortografia ja vindrà després, coi...!!!

#5 amoscaciques, girona, 12/06/2010 - 10:43

Si Benach, té la mateixa força q el pet d´un marica (perdó, volia dir GAI). ajjajaj

#4 Pere, adeu espanya, 11/06/2010 - 19:55

(Bió) ,jajajajajaj, rus de Vic, ets un crak.La inmersió lingüística t´ha fet mal. No saps ecriure ni català ni castellà.Quan serem lliures t´educarem com cal.

#3 laila, bcn, 11/06/2010 - 12:32

Força al canut deu ser