Política · 3 d'Octubre de 2010. 14:50h.

Benach demana que se'l jutgi per la seva obra

El president del Parlament diu que la polèmica del 'tuning' estava basada "en la mentida"

Benach demana que se'l jutgi per la seva obra

Benach i Laporta, amb Hereu, en una imatge d'arxiu

El president del Parlament, Ernest Benach, en una entrevista a TV3, afirma que "Catalunya ha esgotat tots els límits de la paciència" amb Espanya i que en un futur ha de decidir "cap on vol anar", atès que la situació ha arribat a un "límit insostenible".

Benach reconeix que té dues espines clavades. D'una banda, la llei electoral, sobre la qual diu que no es van fer prou esforços per aprovar-la. En segon lloc, el polític d'ERC lamenta que el clima en el Parlament s'hagi enrarit. Assegura que no s'han pogut fer "debats amb serenitat" perquè "el diàleg entre govern i oposició no ha estat fàcil".

Pel que fa a la polèmica del cotxe oficial, el president del Parlament demana que se'l jutgi per l'obra global i no per uns fets que considera una anècdota "malintencionada i basada en la mentida".

Finalment, Benach s'atreveix a esbossar el mapa polític català a mig termini. Augura canvis, i els situa en la centralitat i no pas en els extrems. El president del Parlament entén que les difícils relacions amb Espanya marcaran una redefinició de l'espai polític central. Pel que fa als grups que podrien entrar a la cambra en les pròximes eleccions -com Solidaritat Catalana o Reagrupament-, Benach creu que no canviaran cap cosa substancial.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 ganxet, Reus, 04/10/2010 - 17:14

Quina barra que té aquest individu. A Reus el coneixem molt bé com un galtes que ha sabut aprofitar-se de les circumstàncies polítiques per viure dels diners públics. La seva obra: quina barra!

#5 Cesc, Barcelona, 04/10/2010 - 12:24

la seva obra??, la seva obra??... ah!! pels articles de futbol i les hores a la llotja del Barça escoltant en Puyal...... valorem-lo!!!

#4 Joan, Reus, 04/10/2010 - 12:04

Algú em pot dir quins estudis te aquest senyor? Quin era el seu ofici politica a banda? Quina es la seva obra? La foto que associarem al majoria aquest president del nostre Parlaament es a la llotja del Camp Nou... potser l'obra l'ha fet alla dins? Visca Catalunya lliure de vividors!!!

#3 Fes les maletes, jardiner, Bcn, 04/10/2010 - 09:42

La seva obra?. Que ha canviat els WC del Parlament?

#2 Moncho, Alcudia, 03/10/2010 - 15:47

Agotada la paciencia, ¿Y cómo se traduce en euros?.
Malintencionada y mentira, ¿cómo qué?.