Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2008. 10:45h.

Benach es queixa per la seva absència

"La foto hagués quedat millor amb el President del Parlament"

L'expresident del Parlament, Joan Rigol, ha justificat el fet de no haver convidat el president del Parlament, Ernest Benach, a la reunió celebrada a Palau entre els expresidents de la Generalitat i del Parlament, per a donar suport a la negociació del finançament. En una entrevista a RAC 1, Rigol ha dit que "és una reacció que em ve de nou", a més de preguntar que "oi que quan vostè té mal de queixal se'n va al dentista i no al cardiòleg? Doncs quan nosaltres anem a donar suport a la negociació, l'anem a donar amb qui negocia".

Benach ha replicat a la mateixa emissora que la de Rigol és una postura "raonable. No podem perdre energies amb aquestes coses". "Si algú posa el tema del finançament en perill per una foto, és que és un irresponsable enorme", ha afegit, a més d'apuntar que "en aquests moments una foto més o menys no té importància".

Tot i això, Benach ha considerat que "la foto hagués quedat més complerta amb el president del Parlament". "Jo no estava al cas", ha revelat, per tot seguit apuntar que si se l'hagués convidat "hagués dit que sí". "La foto hagués quedat millor amb sis, però no passa res", ha sentenciat.

Foto de la trobada
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Grimau, Barcelona, 08/10/2008 - 18:56

Doncs jo he sentit l'entrevista i no es queixava pas. Vaja, que aquest és un titular tan objectiu i rigorós com els comentaris de la majoria de malalts que l'estan criticant.

#10 Montse, Catalunya en mans de pallussos., 08/10/2008 - 15:17

Uummm... Benach?...Benach?... coi... qui és aquest? I el telenyeco aquest que hi ha al mitg de tant il·lustre, qui és?

#9 dani, reus, 08/10/2008 - 13:41

al Joan de Cambrils, es deu haver aprimat
perque la conciencia no el deixa dormir, pel malifet que van fer a Catalunya.

#8 Ramon, Barcelona, 08/10/2008 - 13:40

Un dia feia tard als canapés de la llotja del Barça i va dir al xofer que connectés la sirena del cotxe oficial per obrir-se pas. Mira que si arriba i ja s'ha acabat el foie!

#7 PPitus, Arrahona, 08/10/2008 - 13:03

No habia canapes!!!