Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 16:34h.

Benach està "al·lucinat" amb Sala i Martín

Considera que les crítiques al decret són "insultants" cap a Catalunya

Benach està "al·lucinat" amb Sala i Martín

Benach, indignat

El president del Parlament, Ernest Benach, ha considerat que les crítiques al decret que aprovarà el Govern sobre el català a les universitats són “insultants” cap a Catalunya, perquè la norma no fa res més que fer avançar el país “cap a la normalitat”.

Benach ha reconegut que ha quedat “al·lucinat” amb algunes declaracions de persones que formen part fins i tot del món universitari, com Xavier Sala i Martin. A més, ha recordat que “no s'estan demanant doctorats en filologia catalana”.

“Es discuteix que Catalunya sigui un país normal quan es discuteix que els professors universitaris tinguin el nivell C de català”, ha opinat, a més d'afegir que “alguns d'aquests que parlen i tenen tanta por, si llegissin el decret es quedarien molt més tranquils. Sembla que aquí agafis la pistola i apuntis a la gent”, ha lamentat, indignat, i ha afegit que expressions com les de Vidal Quadres són “insultants cap a Catalunya com a país”.

També ha remarcat que li agradarà veure quin és el contingut que hi ha al darrera de les crides a la independència de les formacions liderades per Joan Laporta i Joan Carretero, és a dir, què opinen en matèria de política energètica, de drets o d'immigració.

Article de Xavier Rius: "El nivell C de Montilla y Benach"

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Unes catalanes, Vallès Occidental, 07/09/2010 - 01:13

Com es nota que no coneixen en Benach. No calen títols ni estudis, per adonar-se que és un home culte, que treballa a fons els temes i és un president magnífic.
http://ca.wikipedia.org/wiki/Ernest_Benach_i_Pascual
A 20 anys treballava a la Generalitat.

#25 joan, barcelona, 06/09/2010 - 16:41

esta be un conserje de diputacio o jardiner es igual ,es llogic que al.lucini quand parla en sala martin perque no enten res.

#24 Cuca de Llum, Vic, 06/09/2010 - 15:43

jo encara al·lucino més veient que el jardiner de Reus viatja amb un cotxe tunejat de 8.milions de pessestes. Ignorant, si però beneit, no, Eh?

#23 Jaume BDN, Badalona, 05/09/2010 - 23:22

Vaya 3 inútiles los de la foto !!! Benach: menos pedir nivel c a los profesores y aplícate el cuento a ti mismo !!! Tú qué has estudiado, cateto?

#22 Lluis_Vic, Vic, 05/09/2010 - 16:16

Què et passa Kropotkin? Jo entenc que la teva ment espanyolota no tingui recursos per dir quelcom coherent. Els cocos hispànics entenen de toros i poca cosa més. Tu tranqui, quan els teus entrin per la Diagonal, tu seràs el principal trompeter. JIOO JIO