Publicitat
Política · 10 de Març de 2010. 13:22h.

Benach fa autocrítica

“Mai els polítics hem parlat amb la gent"

Benach fa autocrítica

Benach, en una imatge d'arxiu

El president del Parlament, Ernest Benach, ha reconegut en una entrevista a Els Matins de TV3, que "mai els polítics hem parlat amb la gent. mai. Jo plantejo un paradigma nou. Fins ara eren imatges unidireccionals. quina és la imatge d’un polític? En un míting, en una conferència, fins i tot al faristol del Parlament. on és el debat, aquí? Cal incorporar-lo a la política”

“Ha de canviar radicalment la manera de fer política, i només és possible si hi ha canvis de mentalitat, personals i col·lectius, com a partits i com a administració”, ha afegit. En aquest sentit, ha explicat que "el dia que va comparèixer Delta Zero a la comissió era la tarda. A la web del Parlament hi havia connectades 40.000 persones. La política sí que interessa a la gent”

Sobre la gestió de les nevades a Catalunya, ha cosndierat que "si hi ha hagut errors s’han d’assumir. sempre. Cal determinar la magnitud dels errors i que cadascú assumeixi responsabilitats. És una situació d’excepcionalitat i la prioritat, no és entrar en debats, sinó arreglar que Palafrugell tingui llum, que la xarxa elèctrica funcioni  d’una vegada i que la gent pugui normalitzar la seva situació".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 sarriix, girona, 12/03/2010 - 00:30

no puc comentar!!!

#9 maria, Reus, 10/03/2010 - 23:02

Caradura!

#8 Daserrout, BCN, 10/03/2010 - 17:50

Els d'Esquerra a ben segur que parlan amb els cambrers dels restaurants, són els únics representants del proletariat als quals es dignan a mirar . Les panxes qe tenen vol dir que saben demanar menjar de qualitat, començant per Benach, Carod, Huguet......

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 10/03/2010 - 17:24

Benach se denuncia. Lagente está harta de la verborrea de los políticos en prensa, radio, tele y publicaciones de autobombo que seguimos pagando.
Lo que hace falta es que los políticos ESCUCHEN a la gente.
Tome nota el feliz y tuneante Presi del Parlament

#6 LIDIA OBIOLS SERRA, matorell, 10/03/2010 - 15:31

Benach, en Pujol hi parlava habitualment, quan anava a coneixer les diverses problemàtiques del territori. Hi paralva i preguntava a la gent com estaven els temes,se'ls sabia de memòria, escoltan-los amb atenció i prenen-ne nota.Com vosaltres oi?