Publicitat
Política · 25 de Maig de 2009. 10:36h.

Benach menysté Carretero

Assegura que el nombre de baixes per la seva marxa "en cap cas és preocupant"

Benach menysté Carretero

Ernest Benach, a l'esquerra, en una reunió d'ERC

El president del Parlament, Ernest Benach, s'ha referit en una entrevista a El món a RAC 1 a la informació de La Vanguardia, que diu que José Montilla vol acostar posicions amb el PP per deixar fora de joc Convergència i Unió: "És una hipòtesi que fa un diari [...] i sé com van aquestes coses. Jo també he dinat amb la senyora Alícia Sánchez-Camacho perquè és el que toca fer". "En aquests sopars i en aquestes converses s'arreglen moltes coses", ha deixat clar.

"Hi ha aïllament, però és un aïllament voluntari. Quin dia deixarà d'estar aïllat el PP? El dia que no presenti un recurs a l'Estatut [...] o l'anunci de l'altre dia dels nens emmanillats. [...] Jo ja entenc que el president de la Generalitat té l'obligació de parlar amb tothom i intentar desbloquejar conflictes, però també es veritat que hi ha un projecte darrere del Govern i el projecte d'aquest govern és absolutament incompatible del tot, i del tot vol dir del tot, amb qualsevol inèrcia amb el PP. O el PP canvia radicalment d'actitud o aquí no hi ha res a fer."

Sobre Carretero i el sector crític del partit, ha apuntat que "jo el que li puc dir és que el nombre de baixes és absolutament relatiu, en cap cas preocupant."

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Jordi, Valls, 25/05/2009 - 20:54

Ondia Sr. Benach, vos si que no representeu res dins ERC, ni a Reus, ni a Paria , ni a Londes. Però a Roma is que hi anireu gràtis, no?

#18 Jep, Catalunya, 25/05/2009 - 18:18

Benach, la guineu, quan no les pot, diu que son verdes. Us queden menys de 4 telenotícies. Aprofiteu per fer un raconet, que se us acaba la menjadora.

#17 Radical, Sabadell, 25/05/2009 - 17:09

Ja el preocuparà més endavant, sense poltrona després de les properes eleccions al parlament català.
En Carretero i la unió de tots els independentistes de veritat, no venuts, portarà canvis al parlament català. Hi ha molts votants que ho esperen.

#16 Ricard, Rellinars, 25/05/2009 - 16:36

Tranquilitat conserje, ja et preocuparà.

#15 lluis, Riudoms, 25/05/2009 - 16:28

A Benach ll'únic qe l'amoïna és el seu sou. Ja té preparat presentar-se per Barcelona les properes eleccions. A Tarragona no el votaria ni la familia més propera. Llàstima de xicot, tan jove i tan dropo.