Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2009. 12:53h.

Benach: "m'estimo més Carod que Puigcercós"

"Llistes obertes a les eleccions municipals, claríssim"

Benach: "m'estimo més Carod que Puigcercós"

Benach, en una imatge d'arxiu

El president del Parlament, Ernest Benach, ha reconegut en una entrevista a El món a RAC1 que "jo m'estimo més Carod que Puigcercós. Dit això, també m'estimo Puigcercós."És indispensable que s'acabi aquesta sensació de baralla interna a ERC. I serem creïbles."

"Hem fet moltes coses malament durant molt de temps i a tot arreu. Ens hem equivocat. No ens podem equivocar més i som conscients del nostre mal: la baralla interna. I ho hem d'acabar de totes, totes, totes", ha afegit.

D'altra banda, ha augurat que "la llei electoral serà un debat complicat. Les llistes obertes són una opció. Caldria veure fins a quin punt en quines eleccions hi podria haver llistes obertes".
 
"Jo sóc partidari d'avançar en aquesta direcció. Llistes obertes a les eleccions municipals, claríssim. No m'imagino llistes obertes al Parlament Europeu. Al Parlament de Catalunya hauríem de buscar fórmules", ha afegit.
 
"Si la llei electoral és 100, estaríem d'acord tots en un 70-75. Dels 25-30 restants, 10-15 podríem forçar a arribar a acords. La resta seria difícil, bastant difícil", ha reconegut.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Juanjo, bcn, 13/11/2009 - 11:23

Portabella tremola!!!!Ja sabem a on colocarem el Carod. A l'aclcadia de Bar celona!!!!,ja,ja,ja,ja,ja,ja....

#6 Decebut, tarragona, 12/11/2009 - 20:55

Doncs molt malament Benach. El vostre mal no són les baralles internes (que potser tb), el vostre mal principal, i bé que ho sabeu, és haver fet de palanganeros del psoe durant dues legislatures.
Tindreu el que us mereixeu.
Jo votaré reagrupament

#5 Oscar, Barcelona, 12/11/2009 - 18:14

Tant Carod com Puigcercos han mantingut el Tripartit per 8 llargs anys. Jo prefereixo no votar mai més esquerra. Ja no m'enredaran més.

#4 esteve, badalona, 12/11/2009 - 17:39

Clar, a les municipals, que com que no depènc del parlament català no es farà mai. Quina barra. Si les vols, fes-ho al parlament

#3 Guillem, bcn, 12/11/2009 - 14:32

Sense llistes obertes al Parlamet qualsevol modificació de la llei serà ridícula i supèrflua. Mira que igual incrementen el número d'escons per poder col·locar més prentel·la.