Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2009. 10:19h.

Benach proposa "una manifestació preventiva"

"Els partits polítics catalans estan tardant massa a reaccionar"

Benach proposa "una manifestació preventiva"

Benach, en una imatge d'arxiu

El president del Parlament, Ernest Benach, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que "els partits polítics catalans estan tardant massa a reaccionar. No s'hi val a dir que tot això està molt bé si no es fa un pas. Aquesta és l'assignatura pendent i urgent que cal aprovar immediatament".
 
"Confio en el sentit comú dels polítics catalans, que serem capaços de fer aquest pas, que seria d'una contundència absoluta", ha expressat, a més de remarcar que "a mi no em fa por res. Si no som capaços de fer això, fem-nos-ho mirar. Aquest hauria de ser el proper pas."

"Això de la manifestació preventiva no s'ha de descartar mai. La resposta ha de tenir molts fronts: parlamentària, governamental, cívica, popular, científica, internacional."

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 27/11/2009 - 18:41

Se ve en la foto: Benach cada vez

#4 mcma, Barcelona, 27/11/2009 - 13:20

A mi no em preocupa gents ni mica el que digui el Tribunal Constitucional. El que em preucupa es al desastre de pais en el que esteu convertint Catalunya Com no sabeu com arreglar cap dels problemes que tenim, dons vinga anem a montar una mani.

#3 Ufrasico, Villena, 27/11/2009 - 13:16

Ojo con querer identificar a la plural sociedad catalana con el concepto virtual que tienen algunos de Cataluña, por lo que, a la hora de la verdad, se pueden encontrar chapoteando voluntariamente en una ciénaga sin que la sociedad les heche una cuerda.

#2 Ramon de les olives, Barcelona, 27/11/2009 - 13:08

Un dels majorals de la finca, demana als bracers que es manifestin per poder defensar el xollo de l'explotació de la finca. Benach, maco, has guanyat alguna vegada algun euro que no vingui de la mamella pública? Quina desvergonya!

#1 rafael, bcn, 27/11/2009 - 12:50

Quantes manifestacions s'han convocat per protestar pel cas Millet, la corrupció, etc. etc. etc. Quan ens necessiteu ens aviseu: cada 4 anys, o per les manifestacions q us convenen,no? Com heu reaccionat amb el Millet? Fem primer una manifestacio...