Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2009. 14:00h.

Benach responsabilitza el Tribunal de Comptes

"Si això hagués passat al Govern de la Generalitat, sí que tenia l’obligació d’actuar"

Benach responsabilitza el Tribunal de Comptes

Ernest Benach, durant l'entrevista a la COM

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha justificat al programa La Nit de COM Ràdio que el Parlament no actués quan va rebre l'informe de la Sindicatura de Comptes sobre les presumptes irregularitats en la comptabilitat de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Benach ha manifestat que “el Parlament, si això hagués passat al Govern de la Generalitat, sí que tenia l’obligació d’actuar. Si no és així, és el Tribunal de Comptes de l’Estat que ha d’actuar. I de fet, la Sindicatura de Comptes això també ho explica”. Benach ha afegit, però, que entén els ciutadans al final el que volen són responsabilitats.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep-Maria, Barcelona, 30/10/2009 - 20:38

Benach, quin penques! ¡Ens explica que és a l\'administració central a qui correspon deslliurar els catalans dels llatrocinis que es comenten a Catalunya amb coneixement del Govern de la Generalitat ! ¡Quin vividor del nacionalisme dels altres!

#1 A.G.P., Badalona, 30/10/2009 - 16:41

És a dir, implícitament l'Ernest reconeix que sabia coses del tema... però que no volia mullar-s'hi. Qui sap si algun amic seu també s'havia untat les mans en afers semblants!