Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2010. 16:49h.

Benach sí que va a la missa del Papa

Jordi Miralles és l'únic membre de la mesa de la Diputació Permanent que no hi assistirà

Benach sí que va a la missa del Papa

Ernest Benach, amb altres membres de la Mesa del Parlament, durant una sessió de la cambra catalana

El president, Ernest Benach, els vicepresidents primer i segon, Higini Clotas i Lluís Maria Corominas, i el secretari segon de la mesa de la Diputació Permanent, Antoni Castellà, assistiran diumenge a les deu del matí a la consagració del temple de la Sagrada Família, que oficiarà el Papa, Benet XVI i presidiran els reis d’Espanya. En canvi, el secretari tercer, Jordi Miralles (ICV-EUiA) no assistirà a la missa de consagració del temple dissenyat per Antoni Gaudí. El líder d'EUiA és l'únic membre de la mesa de la Diputació Permanent que no hi serà.

D'altra banda, a la tarda, a partir de tres quarts de set, el president assistirà a la cerimònia de comiat de Benet XVI a l’aeroport de Barcelona, acte en què intervindran el rei, Joan Carles I, i el mateix Papa.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, Barcelona, 06/11/2010 - 23:53

Ja, ja, ja Ramon. Anava a comentar quelcom semblant. "Diu que a primera hora ja s'hi beu i s'hi menja"

#2 Ramon, Barcelona, 05/11/2010 - 17:17

I és clar, que Ernest Benach hi va! Ha sabut que hi haurà vi i unes galetes rodones.

#1 Gio, del segrià - Catalunya, 05/11/2010 - 17:05

Per la sana informació, us recomano que utilitzzeu les paraules correctament. Els Reis no presideixen RES!!. En Una celebració litúrica presideix el celebrant, en aquest cas presideix el Papa, i assisteixen els Reis! El llenguatge ben utilitzat és important per a una llengua sana!!