Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2010. 10:31h.

Benach torna a canviar de bàndol

Demana el relleu de Puigcercós i Ridao per "una nova generació"

Benach torna a canviar de bàndol

Benach, amb Carod i Niubò, en una imatge d'arxiu

L'encara president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, en una entrevista a RAC-1, s'ha sumat a la petició de Josep-Lluís Carod-Rovira i ha demanat a l'actual direcció d'Esquerra que cedeixi el pas a una nova generació que rellevi l'encapçalada per Puigcercós i Ridao. 

"Ho faig amb ànim totalment constructiu i no per posar més llenya al foc però el trauma a les eleccions ha estat molt fort" ha subratllat. “Hem de fer les coses diferents a partir d'ara”, ha demanat.

"Hi ha d'haver canvis en un partit, de persones, de lideratges, de formes de fer, en el discurs... Hem d'evolucionar", ha considerat. "Objectiu número 1: municipals. Objectiu número 2: congrés extraordinari, després de les municipals. Ha de ser el de renovació: de lideratge, persones, idees, de maneres de fer... Els lideratges, en el futur, i a més a més tenint quatre anys per endavant, els han de començar a assumir gent d'una altra generació", ha explicat.

Benach ha assegurat que "i tant que som amics amb Josep-Lluís Carod-Rovira". "La política és la política, l'amistat és l'amistat. Més enllà de diferències que haguem pogut tenir últimament, l'amistat no s'ha de perdre mai", ha indicat, motiu pel qual "no parlaré mai malament de Josep-Lluís Carod-Rovira, mai, mai".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Moncho, Alcudia, 14/12/2010 - 21:35

Benach è mobile
qual piuma al vento,
muta d'accento
e di pensier,
e di pensier,
E di pensier!

#8 Serrallenc, Tarragona, 13/12/2010 - 21:33

Zzzzzz, no t'esveris, al gran hermano del Benach ja el van amortitzar fa tres anys, gràcies a déu. El Vendrell no li va perdonar que no pagués la carta financera i cap a casa. Ara tots dos cap a casa.

#7 Marc, mataro, 13/12/2010 - 14:14

Els independentistes de debò ja fa molts anys que advertiem de la patacada que tindrien els d'esquerra, i és que són tant curts que encara no veuen que la patacada es deu al fet de fer president l'espanyolista José Montilla, en poc temps Solidaritat els guanyarà

#6 litus, bcn, 13/12/2010 - 13:55

Clar que sí, Oriol Junqueras hauria de ser president d'erc i del pais

#5 Robert, Tarragona, 13/12/2010 - 13:42

Miquelet, ara cal tranquilitat i fer els millors resultats possibles a les municipals, després ja farem el debat polític, les noves estratègies i parlarem de la direcció al congrés del partit. Si no et veus amb forces no et presentis, ja ho farà altra gent.