Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2008. 11:02h.

Benach trobarà a faltar Bassas

"Desitjo que el puguem retrobar ben aviat"

Benach trobarà a faltar Bassas

Ernest Benach

El president del Parlament, Ernest Benach, ha lamentat en el seu bloc, respecte a la marxa d'Antoni Bassas de Catalunya Ràdio, que a partir d'ara "no ens despertarem amb la seva càlida veu i no començarem el dia amb la seva mirada sobre l'actualitat nacional i internacional. El món vist des d'una òptica catalana". A criteri del president del Parlament, "indiscutiblement, Antoni Bassas s'ha fet un lloc en el panorama mediàtic del país, però sobre tot, s'ha fet un lloc en la quotidianitat sonora dels milers i milers de catalanes i catalans que cada dia el seguíem".

"L'Antoni és un periodista de raça, compromès amb l'audiència per damunt de tot, compromès a fer una ràdio pública de qualitat, a explicar les coses que compten per a la ciutadania. És un periodista entossudit a denunciar les situacions injustes i les coses que no es fan bé. I ho fa amb elegància, però sense embuts, donant veu a tothom i explicant les notícies d'una manera entenedora. Desitjo que el puguem retrobar ben aviat en alguna nova proposta professional, però mentrestant som molts els que el trobarem a faltar. Antoni Bassas, un senyor de la ràdio. Gràcies, Antoni, per tanta ràdio com ens has donat!", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Albert, Barcelona, 22/07/2008 - 16:35

Han perdut tot, menys la vergonya. Encara en poden fer de molt més grosses, però d'aquí a dos anys ningú els trobarà a faltar. Visca Catalunya Lliure!

#7 Dolors, Terrassa, 22/07/2008 - 16:33

Ara parles, Benach? Fins ara heu estat, els d'Esquerra calladets. Quina poca vergonya teniu!

#6 David, Tgn, 22/07/2008 - 14:15

Quina barra! Es pensen que som tontos? Potser si que ho som...

#5 Ferran, Bna, 22/07/2008 - 13:59

Pot ser si, Bassas és tot això que dius, peró tu ets un hipòcrita i tens un morro que tel trepitjes. Que cìnic el tio!

#4 Joan, Lleida, 22/07/2008 - 13:43

Té collons la cosa! Ara resulta que aquests no hi tenen res a veure!