Publicitat

La diputada d'Unió Elena Ribera ja va dir que "ha fet aflorar el sentiment català"

La diputada de CiU, Elena Ribera, que ahir va afirmar que Freixenet havia perdut “dos milions de consumidors” amb l’anunci nadalenc ‘unionista’, ja va ser notícia el 2012 en celebrar l’arribada de la crisi que havia reforçat “el sentiment català”. Ribera també va equiparar Mas a un “pastor” i els catalans a “ovelles esgarriades”.

La diputada va afirmar que “hi ha moltes ovelles en aquest poble que busquen un pastor. I aquest pastor el tenim nosaltres. Perquè la gent va esgarriada. Alguns es manifesten, pensen que són les retallades i que el tema és la crisi”.

“I ho és. Però aquesta crisi benvinguda sigui perquè ha fet aflorar el sentiment català. I ha fet que ens aixequéssim d’una vegada i diguéssim ‘doneu-nos el que és nostre, perquè ens toca, perquè ho volem, perquè ho necessitem, perquè ens ho mereixem, i no ens pararà ningú”, va sentenciar entre aplaudiments.

Elena Ribera
Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#54 maría, Penedès, 28/11/2014 - 10:36

Lo del pastor y las ovejas tiene tela también, eh... mesiánico total!

#53 Sardineitor, Reus, 28/11/2014 - 09:39

Algú em pot dir que aporten aquests polítics a la societat. Prefereixen la independencia encara que sigui visquen com a rates.... Amb aquestes ideologies sectaries, matarrates!

#52 Nestor, Andorra, 28/11/2014 - 09:09

En Sisamón, un pueblecito pequeño de la provincia de Zaragoza, el comportamiento de esta señora se le hubiera calificado de zorrón.

#51 Jaume Torres, Barcelona, 28/11/2014 - 08:57

FILLA DE LA GRAN P..... !!! Ella segurament no ha passat gana, oi que no senyoritonga !!!.
La mare que la va parir !!!. VISCA ESPANYA I VISCA LA PROSPERITAT !! FORA AQUESTA MERD... DE INDEPENDENTISTES FASTIGOSOS I DEMENCIALS I FORA LA CRISIS. CRISIS=INDEPENDENCIA. PROSPERITAT=ESPANYA. BORINOTA !

#50 mariaon, barcelona, 27/11/2014 - 23:49

quina set ciències.

no podria ser la número 1 de la llista unitària? cal posar als més preparats