Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2019. 12:54h.

"Benvinguts Pressupostos"

El president de Foment creu que "seria bo" que PDECAT i ERC els aprovessin

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, en compareixença davant dels mitjans, ha instat ERC i el PDECAT a aprovar els Pressupostos de l'Estat i a retirar les esmenes a la totalitat presentades. Tot i això, l'exdiputat de CiU s'ha mostrat esperançat en que ambdós partits modifiquin la seva actitud inicial.

"Cap la possibilitat que tant el PDECAT com ERC, en funció del discurs que faci el president, puguin retirar les esmenes. Si no les retiren lògicament no prosperaran els Pressupostos", ha indicat. Sánchez Llibre considera que "seria bo" la retirada d'aquestes esmenes, atès que "això reforçaria la solvència de l'economia espanyola".

També ha recordat que els comptes de l'Executiu de Pedro Sánchez destinen a Catalunya "al voltant de 2.500 milions d'inversions en infraestructures" i ha demanat "no llençar-los per la finestra". Tot i això, ha reconegut "aspectes negatius" com ara "l'increment de la fiscalitat a les empreses", malgrat remarcar que "els 2.500 milions d'euros serien molt benvinguts". Sánchez Llibre ha reclamat "estabilitat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Tabarnés puro, Barcino, 05/02/2019 - 14:44

Ay! Después de décadas haciéndole el caldo gordo al nacionalismo, ahora se van los dineritos prometidos por Pedrosánchez. A buenas horas, mangas verdes..

#2 soloesmiopinon, Tabarnia, 05/02/2019 - 14:10

Los empresarios catalanes (los grandes y medianos) no pueden venir ahora con lamentos, después de décadas haciéndole el juego al independentismo, ya sea por intereses o por cobardía.

#1 botifler1914, Sinitaca, 05/02/2019 - 13:25

Lástima que hayan puesto a un ex-politico al frente, el glorioso defensor de la oficina de Blanquerna, le resta toda la credibilidad a lo que diga Fomento.