Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2011. 10:49h.

Berlusconi titlla Itàlia de "país de merda"

"L'únic que poden dir de mi és que follo"

Berlusconi titlla Itàlia de "país de merda"

Berlusconi

El president del Govern italià, Silvio Berlusconi, va dir que vol marxar d'Itàlia, que va qualificar de "país de merda", en la transcripció d'una conversa telefònica inclosa en una investigació judicial i que avui publiquen els mitjans de comunicació locals.

"D'aquí a uns mesos em vaig ... me'n vaig d'aquest país de merda que em dóna nàusees ... punt i final", deia Berlusconi a Walter Lavitola, contra qui avui la Justícia italiana va emetre una ordre de recerca i captura per un cas d'extorsió al primer ministre.

"No m'importa res perquè jo sóc transparent, tan límpid en tot el que faig que no m'afecta res. Jo no faig mai res que pugui convertir-se en un delicte, així que estic completament tranquil", afirma.

"L'únic que poden dir de mi és que follo. Això és l'única cosa que poden dir que faig, així que, que em posin micròfons on vulguin i que escoltin les meves converses. No m'importa. Total, d'aquí a uns mesos marxo pel meu compte a un altre lloc".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 No hi estic d'acord, Sabadell, 02/09/2011 - 20:34

Jo no hi estic d'acord.
Siguem sincers. Les italianes són en general molt boniques.

#2 Garibaldi, Roma, 02/09/2011 - 13:37

Berlusco: Quando le dimissioni, si effettua l'Italia zimbello del mondo

#1 Almogàver, La Sagrera, 02/09/2011 - 12:36

Té raó, és un país cobert de merda, de la merda que li llença al damunt en Berlusconi, que diu que folla, i tamble menga fatatas i funiatoz pobre decrèpita. Amb el cervell és impotent.