Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2013. 10:09h.

Bernat Dedéu creu que Levy fa que el món sigui "molt millor"

La dirigent del PPC, per la seva banda, troba "dificil descriure algú que admiro" com el filòsof independentista

Bernat Dedéu creu que Levy fa que el món sigui "molt millor"

Levy

La dirigent del PPC Andrea Levy i el filòsof Bernat Dedéu han fet les paus, després de l'enfrontament que han mantingut a twitter en els darrers dies, en recordar Levy als partidaris d'una DUI com la de Kosovo els "12.000 morts" que hi va haver en aquest territori.

Levy i Dedéu són companys en el programa La Rambla de BTV, i la primera considerava no fa ni dos dies que el segon havia demostrat "la seva baixesa i maldat" en haver volgut "polemitzar" les seves paraules sobre Kosovo. De fet, la dirigent del PP afirmava que Dedéu havia "buscat bronca amb mala intenció" i constatava la seva mala relació amb el filòsof durant el programa.

Però tot ha canviat després que Bernat Dedéu hagi intervingut de nou per donar explicacions i emfatitzar que "no sé com seria una Catalunya independent, però si sé que un món amb gent tan intel·ligent com l'Andrea seria molt millor". Aquestes paraules han tingut efecte en Levy, que ha reconegut que "és difícil descriure algú que admiro com Bernat Dedéu".

El filòsof ha aclarit que "la meva resposta mai no va tenir cap intenció malèvola ni cercava les conseqüències que va tenir a la xarxa. Crec que l'Andrea va errar-se amb un tuit de melodia violenta. Feta l'esmena, condemno enèrgicament les amenaces que ha rebut i considero uns covards els seus autors", va sentenciar.

Bernat Dedéu

Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#15 pepe, andorra, 11/07/2013 - 15:51

Sí, gracias a los Levis, los Salomon Brothers, los Lehman Brothers, los Goldman Sachs, los Bernie Maddof y todos los sionistas de Wall Street y sus sucursales alrededor del mundo, desde Bcn a Liechtenstein, el mundo va mucho mejor, claro que sí, no te jode.

#14 Tura, Olot, 10/07/2013 - 17:54

A mi em mola molt que tothom s'estimi!

#11 Observer, El Prat, 10/07/2013 - 12:33

Rahola, Sostres, Losantos, Vidal, Villatoro y ahora esta chica de apellido inequívoco. Están en todos los sitios, así se aseguran que no hay medio alguno que no defiende la causa, la del país que todos imagináis y que se ocupan muy bien de ensalzar o de mostrar muy letales por sus servicios secretos

#11.1 jueu no sionista, Girona, 10/07/2013 - 12:49

Et fregiran a negatius a aquest mitjà pro-sionista i inequivocament de dretes.
Salut

#10 barretinaire, bcn, 10/07/2013 - 11:47

La Levy deu fer millor el món al seu nòvio en el llit. A part d'ell no veig en què una dona de classe alta que defensa els seu privilegis de classe, l'status quo espanyol, encara que això perjudiqui la resta de catalans pot beneficiar el 'món'. Dedéu, on és l'esmena de la Levy? m'agradaria llegir-l

#9 Marc3, Barcelona, 10/07/2013 - 11:30

El senyor Dedeu no sap que la gent mes perfida i malvada son precisament gent MOLT inteligent que han passat per etapes de manca d'afecte o maltractaments? Aquesta Andrea no dubtaria en executar els que no pensen com ella. Igual que molts dels nostres estalinistes.

#9.1 barretinaire, bcn, 10/07/2013 - 11:58

Us heu adonat? a la pregunta del programa, Millora la imatge de la monarquia? la pèrfida Levy riu o se'n riu, no ho acabo d'escatir del tot.