Publicitat
Política · 5 de Març de 2019. 10:54h.

Bernat Dedéu: "el president del Parlament ha mentit"

"Ha arribat un moment que sembla que els polítics pensin que no sabem llegir"

El col·laborador de TV3, Bernat Dedéu, ha recordat durant el Tot es mou que "el president del Parlament ha mentit. Però és que ha mentit d'una manera... en primer lloc, ha dit que la llei de Transitorietat aprovada pel Parlament tenia com a objectiu que els ciutadans poguessin decidir el seu futur votant".

"He buscat la llei de Transitorietat i el verb votar no hi surt. A la llei de Transitorietat el que es deia és que s'aplicaria el resultat del referèndum, si no recordo malament es necessitava un recurs temporal de tres dies. I es deien coses com ara que Catalunya tindria un Tribunal Suprem", ha recordat.

Dedéu ha lamentat que "ha arribat un moment que sembla que els polítics pensin que no sabem llegir. I home, de lleis de fa 20 anys potser no saben llegir, però de les de fa quatre dies, sí".

"Després ha dit una altra cosa que objectivament també és mentida. Ha dit que ell hagués fet el mateix que la presidenta Forcadell. Home, president, no. Perquè va tenir l'oportunitat de convocar al Parlament per fer la investidura del candidat que havien votat els catalans, que era el president Puigdemont, i aquell ple al final no es va ni celebrar perquè hi havien interlocutòries a partir de les quals Puigdemont no podia exercir ni de diputat", ha afegit.

Finalment, ha sentenciat que "alguns dels responsables polítics, i ho dic com independentista amb molt de dolor, han dit algunes coses que clamen al cel. I la d'avui del president Torrent clama al cel perquè és mentida".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Albert, BCN, 06/03/2019 - 22:05

Pobre purria... pobre jordi br... pobres indepes credulos... rip

#18 Neferu, Barcelona, 05/03/2019 - 20:42

Ya lo creo que han mentido pero, no Torrent y Forcadell sino TODOS. ¡¡Qué poca vergüenza XD!! Luego dirán que no ha sido un juicio justo y, querrán recurrir a Estrasburgo, a Naciones Unidas, al Dalai Lama, al guerrero del antifaz, a Supermán..............

#17 Frsncesc. IGLESIAS , sant joan de vilatorrada, 05/03/2019 - 17:49

Bernat :
La resposta del President del Parlament era a la pregunta del fiscal sobre la Llei de, Referendum.
No la de Transcidio jurifica a qhe Tu etcreferrixes.
Tot el teu argunentari s:en va anorris.
Ti drirs de tenir mes compte abans de dir"mentider "alPresident del nostre Parlament.

#17.1 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 05/03/2019 - 23:17

Vuestro problema esque lleváis años escuchando solo a vuestros políticos y viendo teletré y cuando os encontráis con un juicio y un tribunal de verdad sólo os queda lloriquear.... mañana, cuando os despertemos, seguiréis siendo españoles....a disfrutar

#16 Marti , Palafrugell , 05/03/2019 - 17:05

Sobre lo que fue y lo que no fue : yo solo le metí la puntita, pero de violarla nada.

#15 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 05/03/2019 - 16:10

Ha este paso al Bernie no le invitan ni a anunciar la marató de tv3%