Publicitat
Política · 21 de Març de 2022. 09:16h.

Bernat Dedéu també denuncia “estafa”

El filòsof critica “l’escassa qualitat moral” dels líders del procés

Bernat Dedéu també denuncia “estafa”

El filòsof Bernat Dedéu, en un article a El Nacional, fa referència a l’enquesta del CEO que assenyala que més del 52% dels ciutadans de Catalunya rebutgen la independència, mentre que prop del 40% està a favor.

“Una primera lectura banal ens cridaria a felicitar a cor què vols els partits independentistes (i més en concret ERC) pel seu esplèndid resultat d’eixamplar la base”, ironitza.

També recorda “el ridícul polític més espantós, de la desobediència amb marxa enrere de Laura Borràs en l’afer d’aquell diputat cupaire del qual ja no en recordem ni el nom (la presidenta, per altra banda, pot acabar tocada de mort o inhabilitada per la justícia)”.

Igualment crítica “la darrera performance del Poc Honorable Quim Torra després de plantar el tribunal de justícia que l’ha acusat de desobediència i a qui el gran vividor de la tribu, digui el que digui, acabarà pagant la multa i acatant”.

“Tot això és d’una solidesa incontestable i fa que la parròquia, és lògic, vagi adonant-se lentament de l’estafa i l’escassa qualitat moral dels seus aparents líders”, resumeix.

Tot i això, Dedéu considera que “qualsevol xifra que superés el zero, després d’haver hagut de suportar tota aquesta caterva de pallassos i de mentiders compulsius, hauria d’implicar litres de xampany i gasto desaforat en restaurants. Les xifres tenen un context i aquest 40% resistent és més valuós que l’exèrcit rus”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 René, Saturn, 21/03/2022 - 19:10

Si el noi passa per filòsof, ergo jo sóc Descartes.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/03/2022 - 18:28

Es curioso que, siendo ellos una raza superior, hayan tardado lustros en darse cuenta de algo que nosotros avisabamos desde el principio.

#12 Martín, Villadecaballos, 21/03/2022 - 16:42

Vamos, que según sus cálculos quedan todavía un 40% de pagafantas dispuestos a seguir pagándoles la fiesta y debemos estar contentos por ello. Jajaja

#11 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 21/03/2022 - 14:50

Se abre la fase de lavado de imagen insistente en los medios,hasta que no quede ni una sola mancha.Nada nuevo en el libro de estilo(barra)manipulación

Por mucho que digan,no me van a caer mejor.Si realmente cambian de parecer,no tiene que ser delante de un micro ni cámara

El mal ya está hecho,así que claro y castellano,que les den

#10 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 21/03/2022 - 13:42

Oído cocina, parroquia, peña, el procés es una estafa pero, a pesar de los payasos, no estamos tan mal. Aún queda un 40% de buena gente dispuesta a pagarnos el botellón en Casa Fuster y coger un buen pedal para olvidarlo todo. Y un cigarrito happy, pofavó, que el moro no lo regala.