Política · 7 d'Octubre de 2020. 17:32h.

Bernat Solé diu que el seu judici forma parte d'una "causa general"

El TSJC jutjarà el conseller per "col·laborar" amb el referèndum

Bernat Solé diu que el seu judici forma parte d'una "causa general"

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, ha afirmat que el judici que ha d'afrontar el pròxim 14 de desembre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per per la seva actuació com a alcalde d'Agramunt (Urgell) l'1-O és una "causa general contra l'independentisme".

Solé ho ha dit després que el diputat d'Esquerra, Ferran Civit, li donés suport durant la sessió de control al Parlament perquè pròximament serà jutjat perquè, com a alcalde, va posar les urnes". "Agrair-li les mostres de suport. Que estic convençut que el temps ens donarà la raó en aquesta causa general contra l'independentisme", ha manifestat el conseller d'Esquerra.

La fiscalia demana per al conseller un any i mig d'inhabilitació per a càrrec públic i una multa de 24.000 euros per desobediència. Considera que Solé va "permetre i col·laborar" amb el referèndum i va desobeir la prohibició del TC.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Montse Quatre, Barcelona, 07/10/2020 - 19:41

Pobret aquest noi, això de deixar de cantar caramelles, que es l'unica cosa remarcable en el seu curriculum, li ha provocat un estat animic que deriva directament al transtorn mental sever. Alló de cantar per amor a l'art es lo que ha de recuperar i aixi tornarà al seu món, que no es el de fer declaracions...

#2 El Sifoner, Castelló, 07/10/2020 - 18:35

(.. es una "causa general contra el independentismo"...) De causa general nada, pero lo suyo si que es una causa contra el constitucionalismo en España. Están abiertamente en confrontación con el estado y todo lo que huele a España.

#1 Charly, Barcelona, 07/10/2020 - 18:05

El més fotut sería deixar de cobrar durant una temporada.