Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2011. 18:25h.

Bertran: "podem proclamar la independència”

Strubell diu que Laporta és el “referent indiscutible de la formació”

Bertran: "podem proclamar la independència”

Strubell i Tena, clausuren el congrés

El Congrés Nacional de Solidaritat per la Independència ha acabat amb les paraules del Secretari General, Uriel Bertran, que ha assegurat que davant la creació de nacions que volen ser nous estats a Europa -Catalunya, Euskal Herria, Escòcia, Flandes i Irlanda del Nord-, la UE farà una ampliació dels seus estats membres: “tenim el repte de formar part d’aquest procés d’ampliació, que no se’ns escapi el tren”. En aquest sentit Bertran ha encoratjar a demanar la independència per Catalunya “amb urgència, no podem perdre més temps”.

“El catalanisme ha de donar un pas endavant amb arguments, amb un debat nou al Parlament de Catalunya que ha impulsat Solidaritat Catalana per la Independència, que es basa en el debat ‘o independència o misèria’”. Bertran ha fet una crida final: “nosaltres hem de ser els independentistes valents, els que ens posem al costat del poble. Som la generació que podem proclamar la independència”.

Per la seva part, el president de SI, Toni Strubell, que ha demanat un aplaudiment per a tots els candidates i candidats que s’han presentat a les eleccions per formar part de l’Executiva Nacional, fet que “enriqueix la democràcia”.

Strubell ha expressat l’agraïment a la tasca de Joan Laporta, president del subgrup parlamentari i líder de la coalició Solidaritat Catalana per la Independència, “referent indiscutible de la formació”. Strubell ha recordat el compromís de lluitar per “la llibertat nacional i recuperar la fe del nostre sofert poble amb la política i amb els polítics”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 SIGLOXXI, BCN, 22/02/2011 - 10:46

JAJAJAJAJAJAJAJAJAA

#23 Juan, Barcelona, 21/02/2011 - 20:39

Los de SI pueden proclamar la independencia y lo que se les ocurra, pero que lo hagan sin hacer mucho ruido para asi que no se les note el ridículo de sus actos de los que luego se tengan que avergonzar.

#22 Jos, VNG, 21/02/2011 - 17:09

Solidaritat Catalana=Fer volar coloms.

#21 JoanMarti, Abrera, 21/02/2011 - 15:57

Uriel, ets un "escalfabraguetes" de la politica, nomes serveixes per aixo i per omplir-te la butxaca a costa d'incauts

#20 Bla bla bla, BCN, 21/02/2011 - 15:44

Mucho ruido y pocas nueces. Cuatro gatos. Por el mar corren las liebres,...