Publicitat
Política · 14 de Març de 2011. 17:03h.

Bertran qualifica Ortega de "falsificadora"

"A Alemanya, falsificar un currículum, va comportar la dimissió del ministre de Defensa"

Bertran qualifica Ortega de "falsificadora"

Uriel Bertran, en una imatge d'arxiu

El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, ha qualificat la vicepresidenta del govern Joana Ortega de “falsificadora”. En declaracions a COMRàdio, Bertran s'ha referit així a la polèmica pel currículum d’Ortega on s’afirmava que era llicenciada en psicologia quan en realitat no havia acabat els estudis.

“És un tema molt seriós. A Alemanya, falsificar un currículum i dir que ets llicenciat quan després no ho ets, allà va comportar la dimissió del ministre de Defensa. Aquí a Catalunya no passa absolutament res”, ha dit el diputat de la formació independentista.

D'altra banda, Uriel ha apuntat que SI s’avindrà a negociar amb CiU a l’Ajuntament de Barcelona. “Nosaltres a partir del 23 ens asseurem a parlar”, tot i que ha deixat clares les seves condicions. “Si guanya el senyor Trias li posarem damunt la taula aquesta transició, que a CiU li agrada dir transicions nacionals. Doncs anem a fer això: de Barcelona actual capital de província, segona ciutat d’Espanya, a una Barcelona preparada per ser la capital del futur estat català”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Eduardo González Palomar , (Manlleu), 15/03/2011 - 18:31

Hay nacionalistas básicamente interesados en que el ciudadano esté absorto en disquisiciones estériles en tanto medran al socaire del poder.

#12 Marc, Centelles, 15/03/2011 - 17:22

Uriel Bertran sols dona una hora de classe a la setmana.Sols una hora.
L'hi va posar fa sols 6 mesos, la seva amiga degana E.Paluzie per a netejar la imatge que te de vividor de la politíca.
No a treballat mai.No te experiència en res que no sigui fer al passarell per l'administració pública.

#11 Ramon, Barcelona, 15/03/2011 - 15:56

Uriel Beltrán de cop i volta troba imperdonable la falsicació de currículums. Li ha agafat ara. Els set anys que va estar fent de palanganer de la sucursal del PSOE no semblava pas que l'importés gaire. I mir que els sociates això ho feien a l'engrós i en molta major mesura!

#10 Jaume, Barcelona, 15/03/2011 - 13:40

Uriel Bertran és Professor d?Economia a la Universitat de Barcelona on imparteix classes de microeconomia a primera hora del matí de 8:00h a 9:30h i ho compagina amb la seva tasca de Diputat.
És dels pocs polítics que no abandonen la seva feina per viure només de la política. Un 10 Uriel

#9 JB, Castelldefels, 14/03/2011 - 23:31

El ministre de Defensa Alemany va dimitir per haver plagiat la seva tesi doctoral. encara que els motius no eran exactament els mateixos que la VP de la Generalitat crec que per decència Joana Ortega hauria de dimitir.