Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2008. 14:51h.

Blanco diu que compliran amb el finançament

"Junts som i serem més forts"

Blanco diu que compliran amb el finançament

José Blanco

El vicesecretari general del PSOE, José Blanco, s'ha compromès davant dels més de 1.200 delegats del XI congrés del PSC i davant del president català, José Montilla, que des del Govern central "complirem amb les previsions estatutàries en matèria de finançament autonòmic". Blanco ha fet aquesta promesa després que el Govern català considerés "decebedora, insuficient i preocupant" la primera proposta de bases del ministeri d'Economia sobre el nou finançament autonòmic.

"Espanya necessita que Catalunya se senti segura de si mateixa. Això suposa que se senti reconeguda en la seva identitat, respectada en el seu autogovern i reconeguda en el seu esforç solidari", ha agregat Blanco, que ha assenyalat que els socialistes tenen un "desafiament", que és "demostrar que es pot fer front a una situació econòmica difícil mantenint els valors, les polítiques i els compromisos que identifiquen el nostre projecte".

Igualment, ha afirmat: "Us animo que aquest sigui un gran congrés socialista que ens permeti continuar fent el que hem fet amb èxit durant els últims trenta anys; pensar junts, treballar junts i decidir junts. I recordeu sempre que junts som i serem més forts".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Raist, Barcelona, 18/07/2008 - 19:46

Junt seran més forts vostès, no pas el conjunt de la ciudadania catalana que se sent maltractada per España (la majoria).

#3 Meliq Salau, Reus, 18/07/2008 - 16:50

Tan se val. El PSOE imposa criteri a can PSC i el President José Montilla se sent abans membre del PSOE que President de Catalunya. El Presudent i el PSC acceptaran 4 retocs en finançació que no rectificaran l'espoli. Desprès ens diran que ha anat bé.

#2 joan, manresa, 18/07/2008 - 16:45

Cumpli amb lo que mana el Estatut,axó es lo que han de fer.I Vostés solets,com a Govern,a las verdes i a las madures.No vulguer are tornar emmerdar a CIU,i després "la punyalá"....A cumplir amb L'Estatut i sinó,es retira i ya tornarem a parlar.....

#1 Lexus, Islandia, 18/07/2008 - 15:55

I jo dic que dema no sortira el sol.