Publicitat
Política · 18 de Gener de 2019. 22:06h.

Blanquejant la violència indepe

Xavier Graset només va destacar "la gran manifestació unitària" el 21-D

El presentador del programa 'Més 3/24', Xavier Graset, no va fer cap menció dels episodis violents viscuts la jornada del 21-D al matí a Barcelona en la introducció de l'espai i va destacar que la jornada "ha acabat amb una gran manifestació unitària que ha omplert el Passeig de Gràcia".

Tot i la forta presència policial per blindar el Consell de Ministres al voltant de la Llotja de Barcelona, el 21-D al matí es van produir forts enfrontaments entre els CDR i els Mossos d'Esquadra. A Drassanes i Paral·lel, la Policia de la Generalitat va haver de carregar contra els encaputxats que llençaven tanques i d'altres objectes contra els diferents cordons policials. També es van produir talls a l'AP7 i a una vintena de carreteres arreu de Catalunya, fet que va produir diverses afectacions al trànsit.

4172-radi.jpg

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha denunciat a la comissió de control de la CCMA el tractament informatiu de TV3 durant aquella jornada perquè va "minimitzar" els episodis violents. El diputat ha denunciat que TV3 adoptés el terme "la gran aturada" per referir-se a "actes violents" com el tall de carreteres o el bloqueig d'infraestructures. Martín ha criticat que el 21-D "TV3 es va dedicar a minimitzar-ho".

"Aquella nit, el presentador del programa 'Més 3/24', obria el programa amb un editorial antològic, que és per mi la sublimació del que fa TV3, de la seva manipulació i de la seva distorsió de la realitat" ha apuntat.

"Els dies previs a la jornada del 21 de desembre des del programa Tot es mou de TV3 es feia propaganda de les activitats impulsades, convocades, per grups clandestins, radicals i violents de cara el 21 de desembre, fent servir fins i tot el terme 'la gran aturada', amb el que aquests grups es referien els seus actes violents que eren talls de carreteres, bloqueig d'infraestructures públiques" ha denunciat.

Nacho Martín Blanco ha lamentat que "TV3 va fer bombo d'aquells actes sense cap mena de voluntat d'informar els ciutadans de Catalunya que es tractaven d'un cúmul d'il·lícits penals" i ha afirmat que la televisió pública "no va tenir en cap moment la voluntat d'explicar els ciutadans de Catalunya que allò eren actes violents, com hauria de fer una televisió responsable". "És inadmissible que TV3 normalitzi i faci bombo de la comissió d'actes il·legals, que faci altaveus dels autoanomenats CDR" ha dit.

sin-titulo8.jpg

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi , Barcelona, 19/01/2019 - 14:55

Ostres, el Grasset, credibilitat zero (0,00), el que digui aquest fanatic no te cap credibilitat.

#7 Lluis Segon, Mataro, 19/01/2019 - 11:13

Sense aquest instrument denigrant que es tv3 els sediciosos no tindrien el ramat que els segueix. Els veritables cervellets de tota la trama estàn infiltrats en tota l'organització, desde els que no es veuen perque estan als despatxos fins els que surten en escena, tots son elements fanatitzats. Fa anys que no la veig ni per veure el temps.

#6 Saladmusoc@hotmail.comjon, Girona, 19/01/2019 - 10:01

Ja ho va fer amb terra lliure en un infumbale documental

#5 Tabarnés puro, Barcino, 19/01/2019 - 07:00

Del "Völkischer Beobachter" qué esperabais?

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/01/2019 - 00:21

Teleseparatismo está para eso, para crear separatistas. Por eso ese programa del 3/24 lo presenta este Gran Reserva.

#4.1 Sergi , Barcelona, 19/01/2019 - 14:57

Un propagandista y agitador separatista "Gran Reserva Pata Negra"