Publicitat

El número dos d'Interior assisteix a la inauguració de la nova comissaria de Mossos a Tortosa

Boada, com si res

Joan Boada, amb Joan Saura, durant la inauguració

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat del secretari general del Departament, Joan Boada i de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha inaugurat la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa, que ha suposat una inversió de més de 12 milions d’euros i que triplica els espais de treball de l'anterior comissaria i augmenta els serveis a la ciutadania.
 
A l’inici del seu discurs, el conseller ha felicitat públicament als cos de mossos d’esquadra “per la seva bona actuació el dia de la vaga general que va permetre que, a banda d’alguns incidents minoritaris, el país va poder gaudir del dret a la vaga i el dret al treball”.
 
Referent a la comissaria, el conseller ha dit que “l’edifici reflexa físicament alguns dels valors importantíssims que volem que tinguin i que tenen els membres del cos de mossos d’Esquadra. Fent un paral·lelisme entre la visió de la comissaria i el cos de mossos d’esquadra, Saura els ha definit com a “potents, moderns, professionals, transparents i de proximitat”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, BCN, 07/10/2010 - 00:57

Si es va passar tot el matía l despatx i a la tarda estava a la mani a Girona...Si us plau...tinc molta curiositat...com va anar-hi?...el xofer feia vaga? el van portar els mossos?...perquè...solet...no crec que hi anés, no?

#2 Fran, Llinars, 02/10/2010 - 13:04

Q son uns incompetents ja ho sabem, pero almenys els hi demanaria q ja q guanyen uns sous injustificats almenys podrien comprar-se 1 tratje a mida i no fer el ridicul.

#1 Manué, Gerona, 01/10/2010 - 19:08

El día que seamos independientes será la risa total. Una detrás de otra. Cada día en la BBC y en la NBC. Y a ver entonces a quién le echamos la culpa de los disparates de estos manazas que nos gobiernan.