Política · 27 de Juliol de 2009. 10:00h.

Boada encoratja Puigcercós a canviar consellers d'ERC

El número dos d'Interior no sabia la decisió de Saura

El secretari general d'Interior, Joan Boada, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on ha defensat que "no crec que s'hagin de fer canvis al Govern, i a més és el president de la Generalitat que té la prerrogativa". Sobre les declaracions de Joan Puigcercós, ha valorat que "sembla ser que ho justifica en clau interna, perquè semblava que les lleis que s'havien de desenvolupar són les lleis que porta el seu departament".

"Si ell creu convenient que ha de canviar algun conseller del seu partit, l'únic que ha de fer és plantejar-ho a Montilla i arribar a un acord, no crec que hi hagi més discussió", ha apuntat, tot i deixar clar que les paraules del president d'ERC no són "una ingerència, són una opinió".

Pel que fa a la marxa de Joan Saura, Boada ha considerat que es tracta "d'una decisió personal" i ha elogiat que "ho ha fet en el millor moment pel partit". També ha reconegut que, tot i ser el seu número 2 en el departament, no coneixia la decisió de Saura, ja que "ell ja va dir que ho havia dit a dues persones del partit". "És una decisió de partit, dintre del departament seguim amb la nostra feina".

Joan Boada
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat