Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2010. 16:46h.

Boada troba "ben legítimes" les manifestacions contra el Papa

El número dos d'Interior agreix "el comportament cívic dels ciutadans de Barcelona"

Boada troba "ben legítimes" les manifestacions contra el Papa

Marxa anticlerical amb travestis i drag queens

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, ha volgut "felicitar els Mossos d’Esquadra per la feina que han fet en els dispositiu que s'han muntat aquest cap de setmana".

En aquest sentit, ha manifestat que "la Policia de la Generalitat ha demostrat, com en altres ocasions, que està a l’alçada d’un esdeveniment tan important en l'àmbit internacional com la visita d’un cap d’Estat  i cap d’una religió, a la nostra ciutat”. Boada, que ha explicat que el dispositiu va comptar amb la participació d’uns 4.000 agents dels Mossos d’Esquadra, també ha agraït “el comportament cívic dels ciutadans de Barcelona”.

També ha fet referència a les diferents manifestacions a favor i en contra de la visita del papa: “Independentment de si van haver manifestacions a favor i en contra, que són ben legítimes, vull felicitar  totes les persones que es van manifestar de manera pacífica pel comportament que van tenir, expressant la seva opinió sense crear cap aldarull ni tensió, fet que demostra que la nostra societat, quan vol, sap expressar-se sense cap exercici de violència”.
 
El secretari general també ha demanat disculpes als ciutadans afectats per les mesures de seguretat i ha explicat que “són mesures que s’han d’aplicar en una visita d’aquest tipus”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Faithless, Barcelona, 09/11/2010 - 20:58

Sr. Boada una cosa són manifestacions i una altra són les pallassades que es van perpetrar.
Coutdown, ha estat vostè molt groller en posar els homosexuals en el mateix sac que els delinqüents. Si algun té un fill gai també el considerarà tan menyspreativament?

#6 sinclair, bcn, 09/11/2010 - 14:10

Si, llegítimes i legals (espero que les manifestancions contra l'Islam, també tinguin el mateix tractament), però de molt mal gust, cutres i pobríssimes. Califiquen perfectament els protagonistes.

#5 contdown, barna, 08/11/2010 - 23:58

És normal. Acabat el comunisme els hi queda: col.lectius homosexuals, dones del carrer, delinqüents, inmigrats, anti-ssisstema, i totes les perles de la corona.

#4 Daserrout, BCN, 08/11/2010 - 18:56

No podem esperar res més de l'hereu dels comunistes de les "txeques" que van pelar milers de monjes i capellans innocents. Així tenim Catalunya d'ensà que està gobernada per estalinistes.

#3 Tzatza, BCB, 08/11/2010 - 18:26

Algunes tant legítimes com de mal gust, Sr. Boada.
Fins i tot van aconsseguir el contrari del que pretenien.