Política · 31 de Març de 2018. 18:06h.

Boadella denuncia "agressions" indepes a la seva residència de Girona

L'autoproclamat president de Tabàrnia denuncia que "el nacionalisme vol imposar el pensament únic"

Boadella denuncia "agressions" indepes a la seva residència de Girona

El dramaturg i autoproclamat president de Tabàrnia, Albert Boadella, ha encapçalat aquest dissabte una manifestació silenciosa contra l'assetjament nacionalista a Jafre, localitat de Girona on té la seva segona residència.

Boadella ha denunciat davant els periodistes que "he rebut diferents agressions en forma de tala d'arbres, de bosses d'escombraries que es llencen al meu jardí, de pintades ..." "El nacionalisme vol imposar el pensament únic i volen fer-ho en formes de incitació a la violència".

"A Espanya coneixem quals han estat la conseqüències amb gairebé 1.000 morts per part del nacionalisme etarra", ha afegit el dramaturg en declaracions als periodistes a la localitat de Girona.

Boadella va denunciar aquest divendres agressions a la seva residència i un rebuig total de la seva comunitat, on "fa 35 anys em saludaven, i avui el 90% m'odia". El líder d'Tabàrnia ha estat acompanyat de la seva filla Mariana, la diputada del PP Congrés, Concepció Veray i de l'exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas, entre d'altres.

Un centenar de persones han caminat al seu costat pels carrers del municipi, en un minuciós i respectat silenci. Finalment, han acabat amb la lectura d'un manifest, on la seva filla Mariana ha explicat com ha canviat la seva relació amb els veïns en els últims anys després de l'auge de l'independentisme radical a Catalunya, i especialment a la província de Girona.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#18 Rodejet, Barcelona, 02/04/2018 - 03:04

Agressions ?, de qui de la Púnica ?, de la Gürtel ?. Bobadilla, caixa cobri.

#17 Ona, Valls, 02/04/2018 - 00:00

Pobre home... quina pena.....

#16 Bougainville, Barcelona, 01/04/2018 - 21:40

Buf, quanta violència, això és inaguantable!! I ho diu un paio que ha acabat compartint tertúlia amb els mateixos que l'haurien volgut veure afusellat fa 40 anys, el català més indigne entre els més indignes.

#15 Identitari de debò, Lleida, 01/04/2018 - 15:26

No soy independentista, me siento catalán y español. Condeno las amenazas efectuadas al Sr. Boadella, pero no tampoco podemos negar que es un provocador barato, que exalta a los exaltados en el momento que más hierve el agua.

Deje Sr Boadella de provocar, o de llorar por lo que usted provoca. Catalunya necesita paz y serenidad, no más payasos.

#14 Antonio, Sabadell, 01/04/2018 - 11:57

Y lo dice alguien que se fue a Bélgica haciendo el numerito delante la casa donde vivía Puigdemont. Este señor ya cada vez las toca menos.

#14.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 01/04/2018 - 14:51

El numerito lo hizo Fuigdemont, declarando la república y echando a correr sin que nadie le persiguiera, para comprarse un palacete en Waterloo pagado por todos los catalanes y pedir mas dinero, que con su sueldazo español no le llega.

#14.2 Jordi br, L'h, 02/04/2018 - 10:00

Espluguenc no diguis mentides, el numeret del president li cam demanar mes de 2 milions de catalans u cap català ha pagat un duro per Waterlo. Algu ha demanat a vellet que fes numerets?