Política · 30 d'Octubre de 2012. 21:37h.

Boadella i Espada donen suport a Ciutadans

Presentaran a Madrid, amb Albert Rivera, la campanya 'Millor junts'

Boadella i Espada donen suport a Ciutadans

Arcadi Espada i Albert Boadella, en una foto d'arxiu

El periodista Arcadi Espada i el dramaturg Albert Boadella seran a Madrid amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, per a la presentació de la campanya Millor junts.

Espada i Boadella van ser dues de les personalitats que van impulsar el naixement de Ciutadans. A l'acte del Cercle de Belles Arts de Madrid es presentarà també un nou espot electoral del partit.

El passat cap de setmana, a Barcelona, la formació liderada per Rivera va fer la presentació de l'espot de campanya protagonitzat per advocats, polítics, periodistes i empresaris.

Al vídeo, Rivera diu que "estem millor junts perquè no vull triar entre la meva mare i el meu pare, no vull triar per la meva filla. Vull que siguem ciutadans lliures dins de Catalunya, a Espanya i a la Unió Europea".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Miquel, Badalona, 31/10/2012 - 18:23

Això de triar per la filla es exactament el mateix que diu la Chacon. Algú sap si també s'ha apuntat a Ciudadanos ? Pp,psoe i Ciudadanos, UPyD.... Algú sap la diferència ??

#10 valeri torres, bna, 31/10/2012 - 17:40

Han de fer la, presentacio de Ciudadanos a Madrid perque no tenen collons de venir a fer-ho ha Barcelona. Independencia ja.

#9 Francesc francisco, sort, 31/10/2012 - 14:48

Aquest "senyor"
Escriu parlan d'una Catalunya independent, va neixer a Barcelona i te la nacionalitat andorrana....quin patriota!!! visca Espanya mal parits!!!

Santi Capellera i Rabassó es un periodista, comunicador y escritor, de nacionalidad andorrana, nacido en Barcelona el 15 de mayo de 1956.

#8 Francesc, Girona, 31/10/2012 - 11:57

En Boadella és un "personatge".Quan els militars varen jutjar els Joglars , ell és va escapar i va deixar els seus companys amb en un cul de presó.I un cop tots els Joglars a la presó ni es va preoucupar de la difícil situació.
Un cara dura !!!!!

#7 Gabriel, Barcelona, 31/10/2012 - 10:19

Aquest lema de "mejor juntos" em sembla molt patètic per algú tant creatiu com el boadella...