Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 19:31h.

Boadella no sent "res" per Catalunya

L'actor dóna suport a la butifarrada contra les consultes

Boadella no sent "res" per Catalunya

Albert Boadella, amb dirigents de Ciutadans

Albert Boadella ha expressat el seu suport al Butifarrèndum popular que se celebrarà el 13-D en contra de les consultes sobre la independència de Catalunya que es realitzen aquest mateix dia, i ha declarat al respecte que "no sento absolutament res" per Catalunya.

Preguntat pel Butifarrèndum, l'actor ha dit que "tot i que aplaudeixo la iniciativa, he de dir que no participo en res que faci referència a la regió. Ni les meves obres es tornaran a veure a Catalunya. En aquest sentit", ha afegit, "lamento dir que no participaré en aquest esplèndid projecte".

També ha afirmat que "fa força temps que m'he tret de damunt tot el que tingui a veure amb un lloc pel què no sento absolutament res. Aquesta decisió ha significat per a mi un alliberament, i si hagués sabut els beneficis que m'ha aportat l'hagués pres molt abans".

De la seva banda, el sacerdot rocker pare Jony ha afirmat que "me n'alegro de saber que existeix Butifarrèndum i li dono suport. En el nostre món fan falta ponts que ens apropin, i no barreres, fan falta mentalitats més obertes i no tan tancades. Tot el que plantejo en el projecte musical compromès està per damunt de llengües, ideologies, cultures o religions".

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#84 Juan, Bcn, 14/12/2009 - 23:37

Padre Jony y Boadella, unidos por una misma causa. Podrian hacer una gala conjunta en TV5. Bueno, en el fondo el tema es que ahora mismo Joglars está directamente mecenado por el gobierno de Exma. Esperanza Aguirre. Y todo tiene su precio.

#83 Xavi, Tarragona, 14/12/2009 - 00:57

Es la primero vegada que un 30% en una consulta o eleccions es un exit de participació.
Jo també aplaudeixo l'inicativa del butifarrendum.

#82 Catalunya, bcn, 13/12/2009 - 21:44

El sentiment és mutu.

#81 Juan, Barna, 13/12/2009 - 20:25

Del Boadella se le conoce todo o casi todo: su obra teatral, su coraje y lucha por la libertad contra la dictadura (antes la de Franco, ahora la de los nacionalistas). Pero, si se le quiere conocer de verdad, hay que leer su ADIOS CATALUÑA. Vale la pena.

#80 JO ho sento "TOT" per Catalunya, Sala, 13/12/2009 - 19:11

Quan un renega de la seva terra, jà no li queda rés. Gaudeixi de Madrid, que allà als vividors com vosté els entenen i molt.