Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2019. 21:04h.

Boadella: "només volen fotre els espanyols"

"Ara l'únic que els uneix és l'odi"

Boadella: "només volen fotre els espanyols"

Albert Boadella amb Álvarez de Toledo

Albert Boadella ha comparat els independentistes amb una secta i ha afirmat que l'independentisme "només vol fotre els espanyols" durant la seva intervenció en una conversa pública amb la candidata popular al Congrés per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo.

"El problema és que aquesta secta ja no està unida per unes idees supremacistes polítiques, ni per alguna cosa ideal per Catalunya, encara que només fos un territori lliure d'impostos, ara l'única unió és en l'odi, l'odi uneix més que l'amor" ha dit.

"Ja no tenen una estructura d'esperança o d'unió, per aconseguir un país independent, sinó que del que es tracta és de fotre els espanyols de la forma que sigui" ha assenyalat en la seva intervenció.

Boadella ha remarcat "aquesta religió laica és un enorme perill, perquè és una acció fanàtica, fe absoluta d'alguna cosa que en principi no és ficció, que és real. Molts anys Jordi Pujol va ser el gurú, ara estan sense gurú, és molt perillós una secta sense gurú" ha advertit Boadella.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 10/04/2019 - 13:33

la pregunta q me hago es, ¿Lo hacen por encargo de personas de fuera de España o lo hacen por otras razones q se me escapan? Pq si de verdad quisieran la independencia, yo al menos, hubiera cogido otros caminos pq mira q Rajoy se lo puso facil.....

#5 Purria de Tabarnia, Bcn, 10/04/2019 - 12:35

Albert y tu relación con Carlos Alberto?

#5.1 pepe, andorra, 10/04/2019 - 13:32

Y la tuya con soros y con jordi de open foundation en BCN?

#4 Montserrat, Barcelona, 10/04/2019 - 09:00

Cert, Pujol va fer de pastor del ramat i el tenia ben ensenyat, la seva retirada i l'elecció del substitut recaient en el vanitós, orgullós i falsari el tal Mas va ser el principi del final. Serà molt dificil que surti un predicador de nivell, i aixi es constata en l'actualitat, un boig fugit a Wcloo, un titella automata torrat, tots inutils

#4.1 Jordi BR, L'H, 10/04/2019 - 10:21

En resum, Espanya enyora Pujol, que va ser el fre a l'independentisme durant 20 anys. El preu' Tothom sap com Espanya va fer ulls grossos a totes les seves històries a canvi de tenir controlada Catalunya

#4.2 pepe, andorra, 10/04/2019 - 11:08

eso no es cierto, pujol siempre decia primero paciencia, despues independencia y si pujol puso freno al separatismo radical fue pq no lo controlaba, pero una vez puesto bajo su control a traves del presupuesto publico y espoleado por el psc y su estatuto, ya no tuvo mas paciencia y se fue para la independencia, jordi, lo tuyo es fantasia pura.

#4.3 Jordi BR, L'H, 10/04/2019 - 13:30

Ese mantra de Pujol de la paciencia i la independencia se puede saber de donde lo habeis sacado?? de algun atestado de la Guardia Civil? Encuentra un solo independentista que tuviera como referente hace 10 años a Pujol, sólo uno.
Eres listo como para creerte semejante patraña sobre un ilustre español del año del diario ABC

#4.4 Nosocningu, Barcelona, 10/04/2019 - 21:37

Pujol va ser sempre independentista (i corrupte), però, al contrari que els independentistes d'ara era intel·ligent i no vivia en una fantasia. Quan Fernández Ordóñez estava morint, li va dir que ell (Pujol) s'ocuparia de la llengua i de la institucionalitat i que la independència era per a una altra generació, ell només posava les bases.

#4.5 Nosocningu, Barcelona, 10/04/2019 - 21:39

Per acabar, Pujol va fer la puta i la ramoneta. Presentant-se a Madrid com que volia "l'encaix de Catalunya en Espanya", mentre posava les bases per desencaixar-la. (I els d'ABC s'ho van creure, els molt beneits). Pujol era astut, de debò. Mas i Puigdemont es creuen astuts, però són uns inútils.

#3 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 10/04/2019 - 02:59

Ahora tienen segun la fisica ....mas fustracion .... y mas victimismo. Y tienen que empezar a currar ... que el cuento se ha acabado..... y esto si que es duro.
Catadisney se les atragantado segun la epistola de Cabrin Cabrate......

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/04/2019 - 22:57

"aquesta religió laica és un enorme perill, perquè és una acció fanàtica, fe absoluta d'alguna cosa que en principi no és ficció, que és real. Molts anys Jordi Pujol va ser el gurú, ara estan sense gurú, és molt perillós una secta sense gurú"
No te preocupes Boadella, las sectas siempre acaban encontrando un nuevo gurú. Al tiempo.