Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2009. 17:29h.

Boicot a les festes perquè no hi ha foto de Montilla

El PSC de Ribes de Freser no assisteix als actes de la festivitat del poble

Boicot a les festes perquè no hi ha foto de Montilla

Marc Prat (CiU), alcalde de Ribes de Freser (foto: ACN / Marc Riera)

Els regidors del PSC de Ribes de Freser (Ripollès) no assistiran als actes institucionals de la festa major d'aquesta població per mostrar la seva reprovació al fet que en en l'acte de celebració dels 25 anys dels gegants de la població no hi havia la foto del president, José Montilla, a la sala de plens.

El regidor del PSC, Francesc Paret, considera aquest fet com un "lleig" del govern local cap a la figura del propi president i dels regidors del seu mateix partit polític.

L'alcalde, Marc Prat (CiU), de la seva banda, defensa que la foto no hi fos perquè era un acte d'entitat i no un acte "oficial". L'acte el va presidir l'esposa de l'expresident Jordi Pujol, que fa 25 anys va apadrinar els gegants.

Paret diu que l'acte de celebració va ser "molt correcte" però que en el piscolabis final el fet que no hi hagués la foto del president va ser un tema de comentari. El regidor diu que quan es va adreçar a l'alcalde, Marc Prat, per demanar-li els motius de l'absència de la foto institucional aquest és va limitar "a riure".

Els dos regidors socialistes ho consideren una "falta de respecte" i per aquest motiu han decidit no assistir els actes oficials de la festa major. Paret destaca la cordialitat amb el que es va desenvolupar l'acte i el tracte afable de Marta Ferrusola i de l'expresident Jordi Pujol.

L'alcalde, Marc Prat, considera que els socialistes volen fer de l'absència de la foto una batalla política però diu que a partir d'ara no es despenjarà el retrat oficial si això ha de ferir "la sensibilitat d'algú".

Tanmateix, l'alcalde considera una "rabieta" la decisió dels dos regidors socialistes de no assistir als actes oficials de la festa major. La decisió representa, per Prat, una "manca de respecte cap al poble de Ribes", i diu que la festa es farà "amb ells o sense ells".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 El Carrasclet, Barcelona, 16/08/2009 - 19:46

I es clar que noten a faltar a Montilla, després s'esquinçaran les vestidures perquè a la festa major de Vallfogona del Ripollès no han contractat al Fary.
colla colons

#20 Terrateniente metropolitano, Madrid La Metrópoli, 16/08/2009 - 10:37

Si durante 23 años hubo foto del Gran Líder tartaja, ¿por qué ahora no ha de haberla del jeta cordobés? A ver si vamos a tener que ir ahí a restituir nuestros símbolos de poder y a poner orden en nuestras colonias.

#19 Pepet, Ripoll, 15/08/2009 - 20:13

Una característica de les festes de Ribes de Freser es que cada any cau un toll d 'aigua que deixa a tothom xop. Aquests el que han fet, es no anar als actes i així si plou no es mullen. Ara els rucs de Barna encara els felicitaran.

#18 Jordi, Teià, 15/08/2009 - 18:26

Quin fàstic que foten aquests sectaris i grisos sociates. Que se'n tornin al pueblo, i s'enduguin amb ells la foto del taxista aquest que "okupa" el Palau sense haver estat escollit.

#17 Fermí Frapat i Bellaombra, Hostalets de l\'Infant, 15/08/2009 - 12:29

Oh si, Montilla, jo també adoro aquest home. Mhe llegit tots els seus llibres i els seus articles de reflexió política. És un gran ideòleg digne d\'admiració, aquest. A les escoles haura de ser d\'estudi obligatori.