Publicitat
Política · 14 de Juny de 2009. 17:01h.

Boicot d'ERC a Zapatero

Esquerra "declina" la invitació per a la inauguració de la T1

Boicot d'ERC a Zapatero

Puigcercós, durant una visita a la Moncloa

ERC no assistirà a la inauguració de la T1, la nova terminal de l'Aeroport d'El Prat, segons ha dit la portaveu del partit en el Parlament, Anna Simó, que ha precisat que la seva formació a "declinat" la invitació pels actes previstos per al pròxim dia 14 de juny. Simó ha criticat la "perpetuació d'un model centralista i injust de gestió aeroportuària per part de l'Estat" i que la T1 s'inauguri quan "encara no hi ha un model acordat de gestió d'El Prat".

Per a la dirigent independentista, ara s'està revelant la "magnitud" del pacte entre Mas i Zapatero, encara que "CiU intenta arreglar al Parlament, amb noves disposicions transitòries al projecte de Llei d'Aeroports i Heliports, el que va espatllar al Congrés amb el pacte de la Moncloa, signant un acord abans que estigués acabada la negociació sobre l'Aeroport d'El Prat a l'Estatut i que ja tenia un compromís del PSOE".

Simó ha precisat que si el Govern no resol "satisfactòriament" aquesta qüestió i la resta de temes de la "carpeta catalana", el seu partit no recolzarà cap proposta del PSOE i ha demanat als altres partits catalans que tampoc ho facin.

La inauguració de la T1 suposa, segons Anna Simó, "una oportunitat important per a rellançar l'Aeroport d'El Prat i perquè pugui convertir-se en un "hub" d'àmbit internacional. "Però - ha precisat - perquè això sigui possible, és imprescindible que El Prat compti amb "una gestió descentralitzada que permeti millorar les seves oportunitats i el desenvolupament de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 L\\\'¡OSDEL PIRINEU, EL CEL, 15/06/2009 - 11:16

Que bonics aquests nois d\\\'ER(C). Com smepre, parlant en veu baixa i amb l\\\'alfombra vermella a en Montilla. Segueixen fent mes ex-votants. Curiós, molt curiós això d\\\'ER(C), el partit d\\\'Europa amb més ex-votants.

#18 Carrasclet, Reus, 15/06/2009 - 11:01

ZP vol tornar a enredar al catalans. Per una banda amb un finanment que no arriva a 30 Cristiano Ronaldos i per altres inagurant el que es va aconseguir amb el pacte del Majestic.

#17 Joan, Reus, 15/06/2009 - 10:34

Si volen un boicot de veritat que facin fora al PSOE de la Gneralitat.

#16 Jordi, Barcelona, 15/06/2009 - 09:57

Només es recorden que diuen ser independentistes quan s'oloren eleccions, i després fan president a un espanyolista. Jo, no ho entenc. Els he votat, però ja no es mereixen el meu vot.

#15 carles, gandesa, 15/06/2009 - 08:25

JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
QUE BO!!!!!!!!!!!!!!!!!
............ es un acodit , oi????????????