Publicitat

L'ANC impulsa un llistat d'empreses favorables a la República

Boicot encobert

Presentació de la campanya (Foto: ANC)

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest dijous una campanya per promoure el consum a empreses amb "valors republicans". La campanya pretén que els catalans modifiquin els seus hàbits de consum i optin per proveïdores partidàries de la República i que no participessin en la "campanya de la por" de finals del 2017 per tal de "donar efectivitat real a la proclamació de la República catalana".

L'ANC considera que, després de "la campanya catastrofista i de la por contra Catalunya que l'Estat va dur a terme la tardor passada" en la qual va elaborar un decret facilitant a les empreses traslladar-se fora de Catalunya, aquesta campanya servirà per "enfortir el teixit empresarial a Catalunya que respongui a valors de lliure mercat i de no ingerència dels poders polítics". L'Assemblea ha defensat l'estratègia de "preparar la ciutadania per a la independència, aprenent les lliçons de l'octubre del 2017, per quan torni a venir un altre embat democràtic".

Malgrat l'objectiu de la campanya, en la presentació, el coordinador de la comissió Fem República, David Fernàndez, ha apuntat que "no hi haurà llistes d'empreses de bones i dolentes". La presidenta de l'entitat, Elisenda Paluzie, també ha defensat que "no es pretenen fer llistes, sinó donar informació als consumidors perquè prenguin lliurement les seves decisions de consum amb el màxim d'informació possible, fugint del nacionalisme econòmic".

La diputada del PPC Andrea Levy ha titllat "d'apartheid comercial" la campanya de l'ANC per a potenciar un "consum estratègic" i n'ha exigit la suspensió immediata perquè "té una voluntat clara d'assenyalar els contraris a la independència".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#43 Mefisto, BARCELONA, 10/11/2018 - 22:38PERFECTE: JA SÉ A QUI NO HE DE COMPRAR.

#42 TARRAKITO, TARRAKO IMPERIAL-CO CAPITAL DE TABÀRNIA, 09/11/2018 - 23:43

millor "full de ruta" que aquest impossible!!.Gràcies curts de gambals, em fareu la feina bruta!! així sabré els productes i marques que mai tinc que consumir.Empresaris "empresonats"en una llista "naZionalista" q,si tenen sort dins de Catalunya potser no notareu molt la caiguda de vendes, però els que veneu per Espanya, FLIPAREU tontets.

#41 Jordi corpetit, Barcelona, 09/11/2018 - 18:05

Doncs jo només compraré productes que són favorables a la República. Gràcies ANC.

#40 Resistencia , Flors i violes , 09/11/2018 - 13:14

Insuperable la idiocia de esta colla.
Esta lista la están esperando muchos más de 2 millones.
Como la campaña para comprar rosas amarillas en Sant Jordi, al final los floristas indepes retuiteando como locos que se compraran rojas y se pusieran lazos amarillos porque al no tener producción suficiente de amarillas se estaban comprando en Soria.

#39 Alejandro1º, Barcelona, 09/11/2018 - 11:36

Otra cosa que no han pensado estos cortitos de entendederas es que, con ese boicot van a perjudicar a comerciantes que venden productos de las empresas de la lista negra y, que nada tienen que ver ni con unos ni con otros. Como vemos su inteligencia brilla por su ausencia. Jesúspordios!!!