Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2019. 14:21h.

Boicot indepe a Carmena

Jordi Cabré: "aniré al pregó a xiular-la molt i molt fort. Quin fàstic"

Boicot indepe a Carmena

Les declaracions de Manuela Carmena en les que afirmava que el procés sobiranista havia impulsat Vox i negava l'existència dels presos polítics ha provocat la reacció de l'independentisme, que ja organitza un boicot de cara al pregó de la Mercè al qual l'exalcaldessa de Madrid ha estat convidada.

Així, nombroses veus a twitter ja han anunciat la seva intenció d'assistir a la plaça Sant Jaume el dia del pregó per boicotejar el discurs de Carmena. És el cas de l'escriptor Jordi Cabré, que ja ha advertit que "aniré al pregó a xiular-la molt i molt fort. Quin fàstic". Cabré, guanyador del premi Sant Jordi de literatura el 2018, és també nebot de l'exalcalde Xavier Trias.

També la CUP, sense representació a l'Ajuntament de Barcelona, ha demanat formalment a l'alcaldessa Ada Colau que desconvidi Carmena. Igualment l'exdiputat dels Comuns, Albano-Dante Fachin ha suggerit que la gent ha d'anar a escridassar l'exalcaldessa.

El cas recorda al pregó de la Mercè del 2006, a càrrec de l'escriptora gaditana Elvira Lindo. A part del sobiranisme li va ofendre que aquesta efectués el pregó en castellà i van anar a Sant Jaume a escridassar-la. Allà es van trobar amb militants de Ciutadans que defensaven el dret de Lindo a parlar l'idioma que volgués. Hi va haver agressions entre tots dos grups.  
 
Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#38 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 18/07/2019 - 13:10

Carmena facha!

#37 Josep, Lleida, 18/07/2019 - 09:49

Això de chiular, que va amb el premi ???
Abans donaven el premi a escriptors, amb una certa trajectoria i una certa afinitat amb el regim. De fer Al gran Josep Pla, no li van donar perque no era prou apesebrat amb omnium i el Pujol.
Ara això ha anat pudrinse i ho donen a llepaculs d'Opium cultural i a canvi fan de cridaires.

#36 Jose Garrido, Granollers, 18/07/2019 - 00:02

Estos independentistas se las dan de superiores, pero cualquier bulo que se suelta contra España o los unionistas se lo creen a pies juntillas. Ya no saben por donde atacar. A mí cada vez me producen más repulsión e indignación.

#35 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 17/07/2019 - 22:13

Es evidente que los valores democráticos les repugnan

#34 Eva, Enmig del no res, 17/07/2019 - 21:50

Esta es la realidad. Si no piensas como yo te boicoteo, te grito y si puedo te piso. Y si encima vienes de Madrid ya ni te cuento. Viva la democracia