Publicitat
Política · 7 de Juny de 2018. 20:13h.

Boicot independentista a un homenatge a Cervantes a la UB

SCC no pot "garantir la seguretat"

Boicot independentista a un homenatge a Cervantes a la UB

José Rosiñol, president de SCC, i Sonia Sierra, diputada de Cs

El rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias, ha ordenat suspendre l'acte que Societat Civil Catalana tenia previst celebrar aquest dijous a l'Aula Magna de la UB a causa del boicot de l'esquerra independentista. Es tractava d'un homenatge a Miguel de Cervantes, però l'entitat ha hagut de cancel·lar-ho poc després del seu inici, perquè “no poden garantir la seguretat”, segons ha informat SCC.

Una cinquantena d'estudiants i activistes convocats per l'esquerra independentista -COS, SEPC, Arran i la CUP- ha irromput al centre universitat a empentes i cridant “fora feixistes de la universitat”. Això ha provocat moments de tensió entre els manifestants i els membres de Societat Civil Catalana.

31265-scc2.jpg

Mentrestant, unes 200 persones seguien l'homenatge a Cervantes a l'Aula Magna de la UB, malgrat les cassolades i xiulades que s'escoltaven a l'exterior. Per contrarestar les escridassades de l'esquerra independentista, els participants de SCC han cridat “llibertat, llibertat, llibertat”. Finalment, el rectorat ha decidit suspendre-ho per evitar aldarulls majors.

Els assistents han sortit de la sala escridassats pels manifestats: “vosaltres, feixistes, sou els terroristes”, “a la UB no passaran”, “fora feixistes de la universitat”. A l'acte hi havia, entre d'altres, la diputada de Ciutadans, Sonia Sierra i Susana Beltrán; i els exdiputats del PPC, Fernando Sánchez Costa, i el de Cs, Antonio Robles.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#23 Alejandro, Barcelona, 09/06/2018 - 14:42

Qué tendrá que ver Cervantes con la política? Nada, solo que a los descerebrados adoctrinados la cultura se las trae al pairo. Sí, homenajean sin rubor a ETA y a Terre Lliure.

#22 José Luis González Antunez, Sevilla, 08/06/2018 - 15:01

Esos indepedentista catalanes antes de boicotear actos como este a Cervantes deben de pensar en la ruina en que caería Cataluña. Aparte de qué vivirían esos 2.700.000 pensionistas que perdería sus pensiones y aquellos demandantes de empleo que dejarían de cobrar sus prestaciones
Y, alguien me puede decir porqué Cataluña usa la bandera de Arag

#21 Purria de Tabarnia, bcn, 08/06/2018 - 14:33

Cervantes ,describe muy bien a España en el Quijote, Un señorito aburrido y añorando tiempos pasados,una hacienda mal administrada y descuidada y unos sirvientes cazurros y catetos.
Y SCC reivindicandolo jajajajajajaa

#20 Montse, Rubí , 08/06/2018 - 14:04

Hem d' expulsar de Catalunya tots aquests franquistes PP CS SCC Que són els mateixos. Aquests personatges que inciten al odi si que se haurien d' il·legalitzar. Prohibir aquestes manifestacions terroristes.

#20.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/06/2018 - 00:11

Venga maja, tomate la pastillita que estás hiperventilando.

#19 Josep, Ponts, 08/06/2018 - 12:29

Pero que fan aquestos!!!!!! si un de OPIUM o la ANC, no se exactament el circ al que pertanyia, va DEMOSTRAR CLARAMENT que Cervantes era català!!!!
Català, de Picamoixons, em sembla i a mes duia el llaç groc !!!!
Devien ser españols feixistes disfressats ( amb rastes, dones lletges i amb serrell, roba bruta, cantant slogans...lo normal vaja )