Publicitat

Un grup de joves crea una agrupació local a l'Hospitalet malgrat que la formació s'ha quedat sense representació al Parlament i al Congrés

Bojos per Unió

Espadaler, amb representants d'Unió de Joves

Unió de Joves amplia la seva representació de delegacions locals amb la constitució de l’executiva local a L’Hospitalet de Llobregat. El comitè local està presidit per Jorge Rodríguez i format per Daniel Vidal, vicepresident, Marc Gay, secretari, Robert Villar, vicesecretari, i Pablo de la Higuera com a vocal.

El president d’Unió de Joves, Oriol Gil, ha agraït “el compromís dels joves en moments que no són fàcils, però que demostren una profunda vocació de servei des de la política i, especialment, actuant des de l’àmbit municipal”. Gil ha remarcat que “tenim un missatge profund, un projecte propi i ganes. Ara calen canvis i nous plantejaments, i el Congrés d’Unió serà una oportunitat per treballar-ho”.

En el seu discurs, el president de les joventuts també ha incidit en què “cal treballar amb l’objectiu de les municipals del 2019 trepitjant carrer i continuar fent-nos presents davant de la ciutadania”.

Per la seva banda, el nou president local d’Unió de Joves de L’Hospitalet, Jorge Rodríguez, ha agraït la disposició dels joves “per fer aquest pas important per poder apropar el missatge d’Unió a la gent de L’Hospitalet i, especialment, als joves”. Rodríguez ha destacat de l’executiva que “són  gent  preparada, implicada en diferents sectors de la ciutat i amb ganes de posar el seu granet de sorra en aquest projecte d’Unió Democràtica”. “Juntament,  amb  aquells  companys  que porten  anys picant  pedra  en  aquesta  ciutat, espero que puguem portar el projecte d’Unió arreu del municipi pensant ja en les eleccions municipals”, ha afirmat.

El president de la intercomarcal d’Unió de Joves de Barcelona comarques, David Raya, s’ha mostrat satisfet per la constitució d’aquesta nova local al territori i ha destacat que la seva funció serà “traslladar el missatge d’Unió als ciutadans de L’Hospitalet i també canalitzar les seves inquietuds”. “Cal continuar estant sempre al servei dels ciutadans”; ha refermat.

En l’acte, també hi ha participat el secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, el qual ha dit que “qui està aquí és per les idees no pels càrrecs. Som catalanistes i sentim la política des de la centralitat i el diàleg” i ha afegit que “hem de continuar trepitjant molt el carrer. Tenim arrels profundes i en recollirem els fruits”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Les deseo lo mejor si son honrados y democratas, Can Más de lo mismo... decepcionante, 11/02/2016 - 16:28

Sean bienvenidos, esperemos q sean demócratas, sensatos, pero sobretodo honestos
Solo los jóvenes para NO sectarios, pueden regenerar esto!
Los q dicen q son de izquierdas x lo menos los q estan ahora en el candelero sólo quieren poder por " asalto"
Sin explicaciones detalladas de sus proyectos.

#5.1 Jordi B., L'H, 11/02/2016 - 23:57

Unió primero debería pagar todo el dinero que robó de los cursos de formación. Es el único partido como tal condenado con sentencia firme, y mucho me temo que con la pérdida de cargos no podrán pagar jamás

#4 Pep, Igualada, 11/02/2016 - 15:37

Crec que CDC i C's no te res a veure amb la centralitat de Catalunya. Me informat i de tots els de la foto no hi ha cap fill de dirigent, suposo que serà una decepció per tu JH, i el que vol tornar a la mamella suposo seran tots els partits el problema son els que no la deixen tot sent amarga

#3 Pepón, Bcn (España), 11/02/2016 - 12:50

Bojos por ver si podemos volver a la mamella

#2 JH, Sant Boi, 11/02/2016 - 12:35

¿Habrá uno solo de los de la foto que no sea hijo de algún dirigente?

Es posible imaginarse a alguien de la calle que entre y se apunte? creo que hay más gente en un club de petanca.

#2.1 Marc Gay, L'Hospitalet, 11/02/2016 - 17:56

Doncs aquí tens a un ciutadà de a peu de l'Hospitalet, fill de pare i mare treballadors, no politics. I si! Surto a la foto

#2.2 Jordi B., L'H, 12/02/2016 - 00:01

Marc respecto molt la vostra iniciativa, però evidentment sempre seré molt crític amb l'amigüitat d'Unió que per fi després de molts anys CDC s'ha desprès.

#1 Roger, L'H, 11/02/2016 - 12:28

Entre Convegencia i Ciutadants no hi ha espai politic. Això es el que no volen veure.