Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2015. 08:33h.

Bolaño: “Mas s’ha abaixat els pantalons”

El periodista diu que “ha parlat de territori però no de nació”

El periodista, Toni Bolaño, ha afirmat al programa La Rambla de Barcelona Televisió que “Mas s’ha abaixat els pantalons”, fent referència a la intervenció del president a la cimera contra el gihadisme. El periodista ha assegurat que “avui ha fet la seva versió de l’això no toca del Pujol” i ha dit  que Mas “ha parlat de territori però no de nació 3 vegades!”.

Bolaño, que també va ser cap de premsa de José Montilla, ha considerat que el president de la Generalitat “no s’ha volgut posar en un jardí”, després “de la trompada que li va donar la UE dient-li que el representant permanent ni existeix ni serveix”. “Avui s’ha abaixat els pantalons, no era el dia de la bronca política interna”.

D’altra banda, l’alcaldable d’ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat que té “feeling amb la CUP”. En aquest sentit, ha insinuat que podria pactar perquè “són d’esquerres, creuen en Barcelona i practiquen l’ètica a la política”. Tot i això, ha matisat que els pactes dependran dels resultats electorals.

Bolaño
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 nedland, Roses, 14/04/2015 - 18:19

En Mas va boig per sortir en aquestes fotos.EEUU.Paris etc.aquesta es la seva manera de vendre fum a la parroquia.pero clar aixo té un preu.algu pensa encara que en Mas i en Rajoy no parlen i es posen d acord en els moviments que fan?.hi han eleccions i a cadascu ha de tenir contenta la parroquia

#8 JoanMarti, VCJ, 14/04/2015 - 15:03

Que be vius Bolaños, qui et paga per fer el paper de la trista figura?

#7 Casper, Bcn, 14/04/2015 - 13:36

Pero vamos a ver ¿acaso sus padres putativos, Josepmari Aznar y Yoldi Puyol, no se encamaron 69 mayorías absolutas del PPciu hablando catalan en la intimidad?. Pues ya me dirás qué tiene de extraño que el hijo pródigo del matrimonio vuelva a intentar abrazar al pulpo gallego Rajoy.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 14/04/2015 - 12:59

Haurem de viatjar pel mon amb cerificats extres de vacunacio, de salut mental i prometent no fer.ho mai mes
Gracies President.

#5 Laura, Bna, 14/04/2015 - 12:15

Costa de creure que aquest individu, sense cap mena de preparació intel·lectual, vulgarot amb les expressions, i que no aporta res positiu, quan mou la boca, la llengua o els morros, el criden a tertúlies de radio o tele. Com ens maltracten els directors que ens el foten. Xaró i potiner.

#5.1 Arturet, Barcelona, 14/04/2015 - 13:13

Et recordo que va ser el cap de prensa del president Montilla