Política · 15 de Desembre de 2009. 17:02h.

Bolaño veu "mediocre" el resultat dels referèndums

L'excap de premsa de Montilla considera que els independentistes "han perdido"

Bolaño veu "mediocre" el resultat dels referèndums

L'exdirector de l'oficina de comunicació de Presidència, Toni Bolaño

L'exdirector de l'oficina de comunicació de Presidència, Toni Bolaño, assegura que "el referèndum, a pesar de tenerlo todo a favor, ha perdido. El resultado es más que mediocre". En un article a La Razón, l'excap de comunicació de Montilla manifesta que "los convocantes de esta farsa democrática hablan de una participación superior al 30% sin que nadie pueda contrastarla democráticamente y debidamente. Hablan de éxito cuando saben que ha sido lo más parecido al fracaso. Hablan de la masiva afluencia cuando la afluencia ha sido de todo menos masiva. Jugaban en casa, con todo a favor y han perdido".

En aquest sentit, afegeix que "los independentistas han hecho gala de un triunfalismo provinciano y han recogido migajas cuando esperaban el espaldarazo popular. Ahora tocará esconder la derrota para que parezca una gran victoria. Pero saben que han perdido".

A més, Bolaño manifesta que els promotors dels referèndums "han perdido", "a pesar de que contaron con la inestimable ayuda de los medios de comunicación públicos, que se convirtieron en activistas de la independencia; a pesar de que los columnistas y tertulianos afectos a la independencia usaron y abusaron de sus escaparates públicos para incitar el voto; a pesar de que se podía votar con el único requisito de estar censado sin que nadie lo comprobara; a pesar de que pudieron votar los mayores de 16 años y los inmigrantes.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ben, Reus, 16/12/2009 - 11:52

Aquí els únics perdedors sou els sociates espanyoleros que aneu perdent vots elecció rera elecció. I espera! Toqueu poder, però no pels vostres propis mèrits. I ho diu un exvotant d'ERC.

#8 Joan, Girona, 16/12/2009 - 09:18

doncs els resultats del psc a les autonòmiques, agafant com agafen ells el total del cens, és d'un 15% dels vots, i aimb això governen i van de partit majoritari per la vida, amb un 15% de vots!! Amb una participació del 60-70 % continua guanyant el SI

#7 Hug, Begur, 16/12/2009 - 00:01

Si un 95% de SI es un fracas.... amb un 60% de participacio i els que falten TOTS voten NO, estariem parlant de un 50% de sssssi. Ara Balears Galicia i els de cadis faran referendums. Espanya es fa petita.

#6 Meliq Salau, Reus, 15/12/2009 - 23:29

Recordem que el PSOE(PSC) governa la Nació amb el recolzament del 15% dels electors catalans

#5 Carme, Torelló, 15/12/2009 - 22:33

Doncs si el resultat del referèndum és mediocre, és superior al resultat que va treure el PSOE.