Política · 4 de Juny de 2010. 11:45h.

Bombers acusen Saura d'"incompetència"

Es manifesten al Parlament contra la "estratègia prepotent" del conseller

Una cinquentena de bombers de la Generalitat s'han manifestat davant del Parlament per denunciar "l'estratègia prepotent" del departament d'Interior i denunciar que aquest "no té els recursos suficients". En aquest sentit, assenyalen que "volem dipositar la nostra seguretat i el nostre destí com a cos de Bombers en mans de professionals escollits per criteris de capacitat i eficàcia, que portin a terme un projecte de futur consensuta entre bombers i tots els grups polítics".

Els bombers deixen clar que "ens negarem a fer cap hora extra estructural que pugui emmascarar amb la nostra complicitat la perillosa manca de personal que pateix el col·lectiu i que posa en risc la nostra seguretat i la dels ciutadans".

"Amb aquesta incompetència, amb aquest autoritarisme i amb aquest menyspreu per la nostra dignitat i la nostra seguretat, els bombers ens posem en lluita i continuarem lluitant fins que s'assumeixin responsabilitats i es solucionin els problemes que ens han portat a aquesta situació", conclouen.

Bombers, durant la manifestació
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat