Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2017. 18:44h.

Bombers 'indepes' donen sang a Bèlgica pel procés

Asseguren que és per agrair "el respecte al nostre govern legítim"

Bombers 'indepes' donen sang a Bèlgica pel procés

Cua de bombers per donar sang (Foto: @ANC_Bombers)

Desenes de bombers catalans que s'han desplaçat a Brussel·les han acudit a donar sang a l'hospital de la Creu Roja com a mostra d'agraïment "al poble de Bèlgica el seu respecte al nostre govern legítim" i per "mostrar-los la voluntat del poble de Catalunya de mantenir la seva lluita dins la més estricta no-violència i fraternitat envers tots els pobles d'Europa". 

Els bombers han anat a l'hospital amb l'uniforme i el casc groc després participar en la marxa 'Omplim Brussel·les' que ha tingut lloc aquest matí al centre de la capital belga, fet que ha provocat una fila de bombers esperant per donar sang davant l'hospital. 

En un comunicat, Bombers per la Independència, recalquen que amb aquesta acció volen "mostrar al món que l'única sang que concebem que es vessi és aquella que donem de manera conscient, solidària i voluntària per a ajudar a salvar vides".

Així mateix, apunten que s'han mobilitzat "per fer pinya en un moment de retrocés de drets sense precedent des de la dictadura franquista" i asseguren que "la repressió de l'Estat espanyol no fa més que encoratjar-nos a seguir amb la nostra voluntat indomable de construir una República Catalana".

73465-comunicat.png

53 Comentaris

Publicitat
#27 MARIA JESUS VALDERAS, Barcelona, 09/12/2017 - 12:07

Se empieza por creer que tu sangre es superior y se acaba denunciando a tu vecino. Jamas crei que veria esto de mis conciudadanos, Han perdido el seny, y los bomberos son unos irresponsables, que han emprendido un camino de racismo con consecuencias que ni ellos proveen, pagados con nuestro dinero.

#26 Alejandro, Barcelona, 08/12/2017 - 20:08

¿Por qué los bomberos en un evento, privado lucen el uniforme del cuerpo? Alguien debería aclararlo.

#26.1 Jordi BR, L'H, 09/12/2017 - 00:05

Quizás tienes razón, pero me importa más que me aclaren como puede ser que un atentado terrorista sea ideado por un confidente del CNI. A ti parece no importarte

#25 Xanxo, Xina, 08/12/2017 - 16:59

A Bruselas si y aqui no?

#24 Ramon, Terrassa, 08/12/2017 - 10:18

Estos pueden usar y llevar su uniforme cuando están fuera de servicio?

#23 Ciudadano X, Barçalunya Qatar Foundation, 07/12/2017 - 22:56

No hace falta que os vayáis tan lejos a donar sangre con fines interesados. También podéis ir a Murcia, que está más cerca y a lo mejor hace más falta allí.