Publicitat
Política · 16 de Juny de 2009. 18:14h.

Bon rotllo entre Carod i ZP

Malgrat el boicot d'ERC, Huguet ha estat l'únic càrrec absent

El president del Govern espanyol, José Rodríguez Zapatero, ha saludat de forma efusiva el vicepresident del Govern, Josep-Lluis Carod-Rovira, quan el primer ha saludat un per un a tots els representants institucionals presents a l'acte inaugural de la nova terminal de l'aeroport d'El Prat.

Tot i el boicot anunciat per Esquerra a Zapatero per l'incompliment de les seves promeses, el cap de l'executiu espanyol s'ha aturat quan ha arribat a l'alçada de Carod i li ha dedicat uns segons. Després d'una encaixada de mans, Zapatero, amb un somriure a la cara, ha agafat Carod amb les dues mans. El vicepresident del Govern ha encaixat bé la salutació i li ha tornat el somriure.

El conseller d'Innovació i Empresa, Josep Huguet, ha estat finalment l'únic càrrec d'ERC dins del govern tripartit que no ha assistit a la inauguració de la T-1 a l'aeroport del Prat. Sí que hi han estat presents el vicepresident Carod-Rovira, i el president del Parlament, Ernest Benach. L'absència d'Huguet, responsable d'Universitats, s'ha imputat a "qüestions d'agenda" precisament el dia en què s'ha destituït la comissionada d'Universitats, Blanca Palmada.

Carod i Zapatero
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Marta, Barcelona, 17/06/2009 - 09:13

Manel Ferran: Si només fós la MENJADORA... I tots els grans avantatges que envolten a la menjadora.

#13 Maria, BARCELONA, 17/06/2009 - 09:09

De cara a les eleccions: INDEPENDÈNCIA.
De cara a la vida diària: DEPENDÈNCIA.
Un quan està acostumat al poder... no el vol deixar, encara que es perdi la dignitat i la coherència.

#12 no més trispartits!, Països Catalans, 17/06/2009 - 01:58

No és només aquest diari qui té Carodmania. Carod, com la gran majoria d'Esquerra (ex-ERC) carda fàstic. Són una colla de xupons ganduls! Espero que en Carretero els enviï a pastar fang!

#11 Jordi Puig, Barcelona, 17/06/2009 - 00:34

Bombau, en lloc de criticar a e-noticies, fixa't en el teu partit, on no sols no voleu al Carod sinó que el vàreu humiliar a les darreres eleccions internes. Tant que s'ha hagut de retirar i deixar pas a Puigcercós. Per alguna cosa serà, no?

#10 AbateMarchena, Viladecans, 16/06/2009 - 23:50

Las manos cruzadas por delante en la presentación, es la de una persona SUMISA y RESIGNADA. Es lo mejor que se puede decir de semejante individuo.