Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2019. 09:43h.

'Bon rotllo' entre ERC i PDECAT

Teresa Jordà a Bonvehí: "Et recordo que formeu part d’aquest Govern"

'Bon rotllo' entre ERC i PDECAT

La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, ha replicat a twitter David Bonvehí, després que que el dirigent del PDECAT qüestionés la tasca de la seva conselleria. El PDECAT va demanar a Agricultura "que adapti ràpidament els mecanismes legals que estan a la seva disposició per protegir els ramaders que siguin víctimes d'accions il·legals d'activistes en les seves instal·lacions".

La demanda arriba arran dels fets dels darrers mesos a on activistes han irromput en granges de vedells, porcs i conills. Bonevhí va reclamar "l’aplicació també de mesures legals amb la màxima celeritat. Mesures que s’han d’acompanyar amb campanyes per informar a la ciutadania, donant valor positiu a la gran tasca dels nostres ramaders, cada vegada més, a favor del benestar animal i la sostenibilitat ambiental".

"El @govern ja hi està treballant. Estaria bé que t’informessis. Et recordo que formeu part d’aquest Govern", ha replicat la consellera.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Waterluxe, 10/09/2019 - 12:45

Realmente para criticar la improva labor de este gobierno, hay que estar MUY desinformado.

#3.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/09/2019 - 17:40

És que trabajan y legislan tanto que es imposible estar al corriente de todo lo que hacen.

#2 A., Barcelona, 10/09/2019 - 11:12

Cap problema! Arreglaran les seves diferències amb unes xarrupades de llet de cabra directament de la mamella (que com bons polítics saben xuclar) i amb unes cervessetes d'Emporda Hooligans i el seu Fuck Spain. I tant amics. Sí és que estem governats per cracks!!!

#1 Benet , Barcelona, 10/09/2019 - 10:49

Despres dels incidents que aquesta impresentable ha protagonitzat aquest estiu, desde no rebre als pagesos afectats, a fer propaganda d'una cervesa amb etiqueta antiespanyola, a promocionar la llet crua, i lluit fotos de la seva borratxera, aquesta tia hauria d'estar fulminanment suspesa de treball i sou, pero per aquesta trepa es una eminencia!

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/09/2019 - 17:42

Es que es difícil encontrar una sustituta tan buena como ella para formar parte del "Govern dels millors"