Política · 16 de Gener de 2014. 14:16h.

Bonet plega de la direcció

També anuncia que no ocuparà cap escó al Parlament si s'expulsa algun dels crítics

Bonet plega de la direcció

Bonet, en una imatge d'arxiu

L'exdiputada del PSC, Laia Bonet, ha anunciat que no ocuparà cap escó al Parlament en substitució d'algun dels crítics, si acaben sent expulsats, i que deixa l'Executiva de la formació socialista.

Bonet, en un nou article al seu bloc personal, explica la seva "posició en la votació d'avui al Parlament". Així, reitera que està "a favor de promoure el dret a decidir dels catalans i catalanes. I fer-ho a través d’una fórmula acordada amb l’Estat".

També deixa clar que ella "hauria votat sí" i que també "acceptava l'abstenció". "Com ja vaig dir a la Comissió Executiva Nacional i al Consell Nacional del PSC, votar afirmativament ens permetia continuar treballant en aquesta direcció i, alhora, criticar la instrumentalització del president Mas de la reivindicació de la consulta. És obvi que Rajoy no vol negociar, i que Mas, tampoc", argumenta.

Bonet lamenta que "entre mantenir la unitat del Grup parlamentari socialista al Parlament o la del Grup socialista al Congrés, s’hagi optat per la segona". Per això, "coherent amb aquest posicionament, he decidit renunciar a seguir formant part de la Comissió Executiva Nacional del PSC".

L'exdiputada considera d'altra banda "molt greu i negatiu que les amenaces d’expulsió a aquells companys i companyes que han expressat els seus dubtes o posicionaments contraris, hagin precedit, fins i tot, les sessions de deliberació del grup parlamentari".

"Com a conseqüència de les reaccions polítiques que es puguin produir en el si del meu partit després de la votació, hi ha expulsions dels companys i companyes que avui votin diferent, i això fes que tingués l’oportunitat d’entrar al Parlament de Catalunya en representació dels electors, vull anunciar -des d’ara mateix- que no ocuparé l’escó en aquestes condicions", afegeix.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#4 Rai de CAN BARÓ , Can Baró (BARCELONA), 16/01/2014 - 18:38

MOLTS ÀNIMS LAIA!!!, visc a Can Baró , al costat del Carmel, si el PSC és el de BALMON i NAVARRO, que siguin sincers i és diguin PSEC, Partit Socialista Español a Cataluña,..veient els senyor NAVARRO, la paraula Obrer , també sobra.....VISCA L'ESQUERRA PLURAR I CATALANA!

Rai

#4.1 A Romero, Sant Boi de Llobregat, 17/01/2014 - 06:21

Pal Rei de Can Baró: sobre gustos colores y discrepancias a montones. También sobra lo de socialistas, en función como yo entiendo el socialismo o la socialdemocracia. Y lo de obrero, hay muchos tipos de obrero, en relación a emolumentos y formación desde el SMI a Felipe o Jose Mari por ser asesores

#4.2 A. Romero, Sant Boi de Llobregat, 17/01/2014 - 06:23

de grandes multinacionales. Y si se es socialista permitir la existencia de SICAV's, y si se es socialista sabiendo que TODOS lo sabían lo que se nos venía encima (acepto que unos más que otros) pero todos pero la cuestión era chupar y elevar al máximo aquello de "el que se mueva no sale en la foto"

#4.3 A Romero, Sant Boi de Llobregat, 17/01/2014 - 06:25

Lo de chupar no va con connotaciones sexuales si no me refiero a llevárselo crudo un dinerin sin el sudor de su frente o por los conocimientos que se poseen en relación a lo que mucha gente cobra por un montón de horas en trabajos sin futuro, con el miedo a que les echen del mismo por encontrarse

#4.4 A. Romero, Sant Boi de Llobregat, 17/01/2014 - 06:27

con una determinada edad, sin poder competir con gente más joven y preparadas sobre el papel a nivel de títulos y conocimientos, con formación obsoleta, sin contactos que ellos tienen por ser políticos, en definitiva sin plan B. Y lo más gracioso cobrando en un elevado porcentaje menos de la renta

#4.5 A. Romero, Sant Boi de Llobregat, 17/01/2014 - 06:29

media. Mi visión no lo centralizo en Laia Bonet que no se ni quien era hasta leerlo aquí y me alegro que discrepe teniendo o no plan B (como llegar a fin de mes) o bien que se tire al monte y si no conoce la realidad la viva en primera persona.

#3 spanish, Madrid, 16/01/2014 - 16:09

Laia, plegues perque et presentes de candidata a Barcelona i el reglament de primaries aixi ho diu que has de plgar dels carrecs interns,dos si expulsen a un...no vol dir que deixi l´escó.....nomes si el deixa et toca a tu...estaria be saber una mica com va el tema no ?

#2 JBS, BCN, 16/01/2014 - 14:39

Ojalá tambien deje el partido al que tanto daño le han hecho . Adios guapa

#2.1 Xipolleig, Barcelona, 16/01/2014 - 16:11

En canvi en José María Sala i el cas Filesa no l'hi va fer mal oi ?, o el sr.Bustos i la operació Mercuri ?, o Bartomeu Muñoz ?.
Cap d'aquestst 3 votaria sí a demanr autorització per fer el referèndum, però de mal al partit, n'han fet i molt.
Si ets unionista, no passa res si ets corrupte, oi ?.

#2.2 PEZONES, Para el mas tonto, 17/01/2014 - 09:36

#2.1

Indepe no necesitas nada más
la gente ya no se puede no equivocar,
prepárate que los UNIONISTAS CATALANES
vamos con todas las de ganar.

#1 Gerard SíSí, Constitució Catalana 1283,1416,1585,1702, 16/01/2014 - 14:29

"Que en las escuelas no se permitan libros en lengua catalana, escribir ni hablar en ella dentro de las escuelas y que la doctrina cristiana sea y la aprendan en castellano..."

"Consulta del Consejo de Castillas sobre el Nuevo Gobierno que se debe establecer en Cataluña"13 de juny de 1715.