Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2018. 14:15h.

Bono afirma que Torra "no està bé"

L'exministre diu que el president de la Generalitat està "a prop de plantejaments nazis"

Bono afirma que Torra "no està bé"

L'exministre socialista José Bono ha afirmat que el president de la Generalitat Quim Torra "no està bé" i en una entrevista a La Sexta Noche l'ha acusat d'estar "a prop de plantejaments nazis".

Bono ha dit que "Torra no ha cedit ni un mil·límetre". "¿Vostè es creu que a hores d'ara del segle XXI es pot dir com ell ha dit- que per a Catalunya és un deteriorament creuar pel carrer a uns nens i nenes parlat en castellà?", S'ha preguntat.

"Aquest senyor no està bé!", ha exclamat José Bono, que ha afegit: "i altres expressions que estan més a prop de plantejaments nazis que de plantejaments democràtics".

L'exdirigent socialista considera que "cal acostar-se a parlar, sabent que hem d'aconseguir que la immensa majoria de catalans, que no estan en la posició d'aquest senyor independentment que sigui el seu president ..."

"Jo he estat a Barcelona abans d'ahir ha continuat i jo no veig el plantejament que alguns fan de com està la gent pel carrer. La gent està bastant normal". "El que no està normal és el president fent aquestes manifestacions", ha insistit.

José Bono ha assenyalat que "dos milions de catalans no pensen que els andalusos són gent incapaços i no pensen que parlar castellà sigui un descrèdit quan el parlen 500 milions".

Finalment, l'exministre creu que "a Torra cal apropar-se i parlar, però sabent que no ha cedit res i que probablement sigui un rebel". "I ell ha de saber que la voluntat de parlar i de diàleg no pot estar, ni de bon tros, absent de fer complir la llei", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Josep, Ponts, 09/07/2018 - 09:24

La veritat es que aquest tio fot una cara de boxejador sonat que tomba.
Si a més, llegim el que ha escrit.......boxejador no sé si hoa estat, pero lo de sonat....jodeeer, como un cencerro. Puigdemont s'ha equivocat, aquest li prendra el protagonisme, esta més volat que ell.

#10 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 09/07/2018 - 00:18

Torra esta como una regadera .....y no esta bien

#9 Cagarnia, A cagar, 08/07/2018 - 19:29

Joder uno bueno para dar lecciones

#8 lepero, Barcelona/Tabarnia, 08/07/2018 - 18:46

Tranquilo, Bono, que vuestro ZP2 lo conducirá a aceptar la fe verdadera.

#5 OVNI, ELX, 08/07/2018 - 16:59

‘Existeix impunitat cap als grupuscles d’extrema dreta pel mateix motiu que hi ha presos polítics’

Josep Barberà

#5.1 estelada, bandera d'onan, egara, 08/07/2018 - 17:26

ovni de perpinya, tu que sembla que estas molt informat; es cert que en la proxima temporada de Ancient Aliens del canal d'historia, hi haura un episodi titulat "la gent groga"?