Publicitat
Política · 15 de Juny de 2011. 12:02h.

Bono demana als Mossos que "facin servir la força"

Alícia Sánchez Camacho afirma que és el "dia més trist" de la seva vida política

Bono demana als Mossos que "facin servir la força"

Indignats, davant el Parc de la Ciutadella

El president del Congrés, José Bono, ha assegurat que la policia "ha d'exercir la força" contra aquells que impedeixin l'entrada al Parlament català o faltin el respecte als altres, i ha recalcat que l'únic imperi en un estat de dret és la llei "i els indignats han de complir-la".

"La policia ha d'exercir la força, que per això és la força pública legítima per respectar els drets de tots", ha assenyalat Bono, que ha recalcat a continuació: "Sigui políticament correcte o no, s'interpreti bé o s'interpreti malament, l'únic imperi que hi ha en un estat de dret és la llei i els indignats han de complir-la".

Per la seva banda, la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que l'actuació d'avui del moviment dels 'indignats' marca "un abans i un després", ja que han actuat "amb agressivitat i violència" contra els diputats.

En declaracions al Parlament, Sánchez-Camacho, que ha tingut moltes dificultats per accedir a l'hemicicle en el seu vehicle oficial, ha demanat la "aplicació de la llei" contra els que han tractat d'impedir l'entrada dels diputats a la Cambra catalana. També ha expressat el seu "màxim suport" als Mossos d'Esquadra i ha confessat que avui era el "dia més trist" de la seva vida política.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 rapita, lleida, 16/06/2011 - 18:05

I aquesta gent que han tingut al jutjat denuncies per corrupció no deurien ser els primers a rebre a la policia?

#5 moregarjuan, Sant Adriá, 15/06/2011 - 15:10

¿Este Bono es el que quería rebajar los días laborables a nuestros amados representantes? Este lo tiene claro: vivir del sistema y palos para quien se lo impida.

#4 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 15/06/2011 - 12:57

I quin estat de dret és, senyor Bono, en el que el Congrés de Diputats té "segrestat" al Tribunal Constitucional per interessos partidistes. Comenci vostè per complir la llei amb que tant es cobreix quan li interessa. La seva hipocresia és la que treu la gent al carrer.

#3 badoc, Girona, 15/06/2011 - 12:50

Alícia, si us plau, no diguis mentides. Un dels principals coordinadors dels indignats, madrilenys, naturalment, és del PP.

Vosaltres, el PP us heu infiltrat a la direcció per espanyolitzar-ho i per tractar els polítics honrats al mateix nivell que vosaltres, els del PP.

#2 Meguis, Mollet del Vallès, 15/06/2011 - 12:45

Com cantaria el Sergio Ramos a Crakovia, els mossos haurien de començar a cantar: "Pim, pam, pim, pam...ostia va, ostia viene...pim, pam, pim, pam"....Vinga, collons, que sembla que manen més aquesta gent, que els representants legítims de la societat, escollits per sufragi universal!!!